Sivas
Giriş Tarihi : 09-12-2014 23:50

KANGAL YİBO ÖĞRENCİLERİNE SENDE GÜLÜMSE DERNEĞİ TARAFINDAN UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞATILDI

Yaklaşık 9 ay önce kurulan ve ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla sıkça gündeme gelen “ Sende Gülümse Sosyal Yardımlaşma Derneği” Kangal Yatılı Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerine unutamayacakları bir gün yaşattılar.

KANGAL YİBO ÖĞRENCİLERİNE SENDE GÜLÜMSE DERNEĞİ TARAFINDAN UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞATILDI

 

Sende Gülümse Derneği Kangal YİBO öğrencilerine 2 takım forma,20 adet futbol, basketbol ve voleybol topu, bir takım raket ve 25 adet pinpon topu, 250 adet diş macunu ve fırçası,200 adet çorap,60 adet havlu ve 6 adet MP3 müzik çalar hediye etti. Törene, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Milli eğitim müdür vekili, Levent Şener, Kangal İl Özel İdare Müdürü Ahmet Eyce, Denek Başkanı Pehlül Polat, dernek üyeleri ve çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Okul Müdürü Cahit Aslan ve Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, yaptıkları konuşmalarda, Sende Gülümse Derneğinin Sivas’tan gelerek öğrencilere maddi ve manevi destek olmasının önemli olduğunu belirterek, dernek başkanına ve yöneticilerine teşekkür ettiler.

 

Daha sonra kürsüye gelen Sende Gülümse Dernek Başkanı Pehlül Polat’ta, dernek olarak Sivas’ın neresinde olursa olsun ihtiyaç duyulan her yerde olmaya çalıştıklarını belirterek, kendilerine maddi ve manevi destek olan Sivaslı’lara teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından, öğrenciler için getirilen hediyeler dağıtıldı. Aldıkları hediyelere çok sevinen öğrenciler daha sonra Sivas’ın güçlü sesleri  Zeliha Öcal ve Serkan Polat söylediği bir birinden güzel türküler eşliğinde halay çekip oynadılar.

 

 

Son olarak YİBO müdürü Cahit Aslan, öğrencilere yapılan anlamlı yardımlar nedeniyle Sende Gülümse Dernek Başkanı Pehlül Polat’a günün anısına plaket verdi. 

AdminAdmin