Sivas
Giriş Tarihi : 11-12-2014 23:21

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Gıda Bankasından verilen kuru gıdaları pişiremeyecek durumdaki hasta, yaşlı ve engelli kimselere, her gün hazır yemek dağıtılıyor.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”


 

Ekmekleri ile birlikte hazırlanan üç çeşit hazır yemek, sefer tasları ile ev adreslerine bırakıldıktan sonra boş olan taslar teslim alınıyor. Hazırlanan üç çeşit hazır yemeğin numuneleri alınarak her gün kontrol ediliyor. Hazır yemek servisi, her gün bu şekilde devam ediyor.

 

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas Belediyesi’nin mobil araçla engelli ve yaşlı vatandaşlar için hazırlanan hazır yemek dağıtımına katıldı. Özaydın, engelli ve yaşlılarımızın ihtiyaçlarını sormak için hazır yemekleri kendisi teslim etti. Yemek yardımından faydalanan kimselerle bir süre sohbet eden Özaydın, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın selamını iletip onların hâl ve hatırlarını sordu.

 

Birçok eve misafir olan Başkan Yardımcısı Özaydın, yemek dağıtım hizmeti ile Sivas Belediyesi’nin diğer hizmetlerinden memnun olduklarını belirten yaşlı ve engelli kimselerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. 

AdminAdmin