Gündem
Giriş Tarihi : 18-12-2014 00:10

DAVUTOĞLU'NDAN CEMAATE 17 ARALIK MESAJI!

Mevlana'yı anma törenlerine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 17 Aralık operasyonlarının yıldönümüne atıfta bulundu...

DAVUTOĞLU'NDAN CEMAATE 17 ARALIK MESAJI!

Davutoğlu'ndan cemaate 17 Aralık mesajı!Davutoğlu'ndan cemaate 17 Aralık mesajı!Davutoğlu'ndan cemaate 17 Aralık mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlana'yı anma törenlerine katılan misafirler için Konya’da akşam yemeği verdi. Yemeğe katılanlar arasında yer alan Başbakan Davutoğlu burada bir konuşma yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 17 Aralık operasyonlarının yıldönümüne atıfta bulunduğu konuşmasında yolsuzluk soruşturması için "Türkiye’nin geleceğini karatacak bir dizi olayların planlaması" dedi. Davutoğlu operasyonların yıldönümüne karşın "bizim için 17 Aralık sadece Şeb-i Arus’tur sadece vuslattır ve sadece böyle kalacaktır." vurgusu yaptı.

İşte Davutoğlu’nun konuşmasından satır başları:

Geçen sene 17 Aralık’ta hepimizi düşüncelere sevk eden gelişmeler yaşandı.

Türkiye’nin geleceğini karatacak bir dizi olayların planlaması içine girdiler.

1 yılın muhasebesini yaptığımızda geçen sene ben kendilerine sayın Başbakanımız diye hitap etmiştim.

Bugün 10 Ağustos’ta tecelli eden milli iradenin ardından kendisine sayın Cumhurbaşkanımız hoş geldiniz demekten onur duyuyorum.

Bizim için 17 Aralık, sadece Şeb-i Arus'tur, sadece vuslattır ve sadece Şeb-i Arus, sadece vuslat olarak kalacaktır. O mübarek günde, millet ile devletin buluşmasını, vuslatını engellemek isteyenler, bundan sonra hangi gerekçeyle ve hangi günde böyle bir çalışma içine girerlerse girsinler, onların bütün çabalalarını akamete çıkarmak da bizim için ulvi bir görevdir.

Ben tekrar misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Vuslatımız hayırlı olsun diyorum.

AdminAdmin