Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 25-01-2015 23:20

YILDIZELİ MYO MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ…

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Üniversitesi Yıldızeli Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç.Dr. Fazıl Yozgat’ın görevinden istifa ettiği bildirildi.

YILDIZELİ MYO MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ…


Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz gün görevinden istifa eden ve Yıldızeli MYO’daki personel ile vedalaşan Doç.Dr. Fazıl Yozgat’ın yerine kimin atanacağı merak konusu.

Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alpagut Şenel’in de görevden ayrıldığı / ayrılacağı, istifa edeceği Üniversite külliyesinde konuşulurken, yerine Şarkışla MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şengönül’un getirileceği öne sürülüyor.

Ayrıca Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir’ın bugünlerde görev süresinin son bulacağı biliniyor.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz’ın 09.02.2015 tarihinde istifa edip Ak Partiden Milletvekili aday adayı olacağı ve Milletvekili aday listesinde seçilecek bir yere adının yazılacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Diş Hekimliği Fakültesine kimin dekan olarak atanacağı, Rektör yardımcısı Yılmaz’ın yerine, Yıldızeli, Şarkışla MYO’ya kimlerin atanacağı ve bugünlerde Üniversite külliyesinde yönetimsel anlamda nasıl değişikliklerin yaşanacağı Rektör Prof.Dr. Faruk Kocacık'ın görev süresinin son yılında kimleri tercih edeceği ise merak konusu!

AdminAdmin