Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 26-01-2015 22:13

2015 YILI 1.DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2015 Yılı 1.Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Yardımcısı Turgay İLHAN’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

2015 YILI 1.DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

     

İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Turgay İLHAN’ın yanı sıra; Belediye Başkanı Yardımcısı Naci SÜHA,  Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin YILMAZ,  ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

      

Vali Yardımcısı Turgay İLHAN’ın  toplantıda yaptığı konuşmada; “Her üç ayda bir yaptığımız toplantılar sonucunda ilimizdeki yatırımların değerlendirilmesi, kurumlar arasındaki koordinasyonun sağlanması esas olmakla birlikte bir anlamda karşılaşılan sorunların ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi, izleme ve koordinasyonla ilgili ilin genel durumunu da gözden geçirmiş oluyoruz. 2014 yılı yatırımlarının genel değerlendirilmesine baktığımızda yatırımcı kuruluş sayısı 30. Toplam proje bedeli 5.6 milyar türk lirasıdır. Yatırımların sektörel dağılım ağırlığı ise ulaştırma, eğitim, sağlık, tarım ve spor şeklindedir. 2015 yılının da, yatırımların verimliliği ve hızlılığı açısından ilimize hayırlı olmasını şimdiden diliyorum. Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

     

 

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri sunumlarında, ayrıca yaptıkları faaliyetler ve projeler hakkında bilgiler verdi.


AdminAdmin