Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 15-02-2015 03:40

ÜNİVERSİTEDE YAŞANAN FAİLİ MEÇHUL OLAYLARIN FAİLLERİ VE BAĞLANTILARI ORTAYA ÇIKIYOR !..

Onlarca belgeyi kime, hangi Cumhuriyet Üniversitesi çalışanına, hangi amaçla, neye karşılık ücretsiz ve zahmetsiz verildiği birileri tarafından mutlaka biliniyor diye düşündük.

ÜNİVERSİTEDE YAŞANAN FAİLİ MEÇHUL OLAYLARIN FAİLLERİ VE BAĞLANTILARI ORTAYA ÇIKIYOR !..

Bu güne kadar cevap bulunamayan sansasyonel olay ile ilgili kamuoyu yetkililerce cevapsız bırakılırken, sorumlular hakkında ne gibi bir işlem başlatıldığı, görevden el çektirilip çektirilmedikleri veya işlem başlatılmadıysa bunun nedeni merak ediliyor.

 

Tüm bunlar merak edilmeye devam ederken, gündeme bir SMS bomba gibi düşmüştü!

Yine Üniversitenin “kara kutusu” olarak bilinen Voltran Gücü Yazım Ailesinin şahit olduğu SMS’ler içerisinde “üniversite” ibaresinin yer aldığı bir SMS’yi kurum bekası açısından kaçınılmaz görülmüş ve geçtiğimiz günlerde gazetemiz aracılıyla kamuoyu ile paylaşılmıştır.

 

Şimdi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde yaşanan birçok faili meçhul olayların failleri ve bağlantıları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.


Kimsenin özel hayatını,  kusurlarını ve tercihlerini kamuoyu önünde açıklamak, deşifre etmek, küçük düşürmek ya da rencide etmek, iyi niyetten uzak bir tavır sergilemek istemeyen Voltran Gücü Yazım Ailesi artık sınırların zorlandığını, çirkin, kabul edilmez olayların yaşandığını bu anlamda yetkilerden gereğinin yapılmasını bekliyor.

Aksi takdirde geri dönüşü olmayan bir batak içine düşülüp, karmaşık ve kaotik yapıların ortaya çıkmalarını sağlayan mekanizmanın devreye girmesi kaçılmaz olur düşüncesinde!

10 yıldır Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri ile anılan, bir Marka değeri taşıyan Egemen Gazetesi (www.egemengazetesi.com) onlarca yerel ve ulusal düzeyde görev yapan önemli bürokratları, siyasileri, şahsiyetleri, isimleri, akademik ve idari personeli, yazarları, çizerleri, yaygın basında görev yapan önemli kişiler ile dostluk kurmuş, güven vermiş, gönüllerini kazanmıştır, bünyesine katmıştır.

Tamamı bu vatanın dürüst, vatansever, anasından helal süt emmiş evlatlarını barındıran ve hiçbir ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi görüş, etnik köken, mülkiyet ayrımı taşımayan bu kutsal oluşum koltuk sevdalısı değil dava, memleket, vatan, kurum sevdalılarıdır.

Özenle seçilmiş bu kadrolar, daha önceller birlikte anılan, zaman içerisinde, tünele girince korkan, saklanan, sıkıntıya girince kaçan, şahsi menfaatleri, çıkarları gözetenlerden, güç, şan, şöhret, yaptırım peşinde koşanlardan, güven vermeyenlerden arınmış, ayıklanmış olarak yoluna güçlenerek devam etmektedir.

Zaman içerisinde bu kutsal oluşuma bazı çirkin ayak oyunları ile sekte, balta vurmak isteyenler, parçalamak isteyenler, susturmak isteyenler, ayırmak isteyenler, korkutmak, yıldırmak isteyenler bugünlerde yine anladılar ki başarı gösteremediler, hedeflerine ulaşamadılar.

Necip Fazıl KISAKÜREK’in dediği gibi;  “Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; hem yolunu kaybedersin hem dostunu”

 

 

 

 

AdminAdmin