Spor
Giriş Tarihi : 22-03-2015 09:33

SİVASSPOR EVİNDE GALİP

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Medicana Sivasspor sahasında Bursaspor’u 4-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası iki takımın teknik adamları maçı değerlendirdi.

SİVASSPOR EVİNDE GALİP

Medicana Sivasspor Teknik Sorumlusu Orhan Kaynak karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Oynadığımız oyuna bakarsanız sahada her şeyi doğru yapan Sivasspor futbol takımı vardı. Gayet iyi başladık oyuna, erken bir gol bulduk. Bursaspor topa çok sahip olan bir takım görüntüsündeydi. İkinci bölgede savunmayı çok doğru yaptık. Oyuncu arkadaşlarım yüreğiyle mücadele etti. Karşı atakları çok iyi değerlendirdik. Kontra ataklarla bulduğumuz etkili pozisyonları değerlendirdik. Bursaspor kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Onlara da bundan sonraki maçlarından başarıları diliyorum“ dedi.

BURSASPOR CEPHESİ

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise karşılaşmada saha şartlarına alışamadıklarını belirterek, “Futboldan her türlü sonuç çıkabilir. Mağlup da olabilirsiniz, farklı da mağlup olabilirsiniz, bunlar işin doğasında var. Bugün de biz kaybettik. Düşündüğümüzün tam tersi oldu. Rakip bu tür şartları iyi kullanarak üç puanı aldı. Onları tebrik ediyorum. Biz oyunun başında sahaya uyum sağlayamadık, uzun top sonrası dönen top da ilk atakta gol oldu. Golden sonra iki, üç tane pozisyonumuz var. Gole benzer de pozisyona girdik. Ataklar sonrası dönüşte bireysel hatalarımız fazlalaştı bire birde defansta çok hatalar yaptık. Bize yakışmayan bir ilk yarı geçirdik. Saha şartları, hava koşulları ne olursa olsun bizim için böyle hataları kabul etmek mümkün değildir. Yükselen bir değeriz, iyi futbol oynayan bir ekibiz. Bugün zaman zaman futbol adına iyi yaptığımız şeyleri maçın şartlarına göre kullanamadık. O yüzden rakip de bunu iyi değerlendirdi biz üzgünüz iyi oyuncu, hem de üç puan kaybettik. Biz bu maçta farklı bir oyun, farklı bir sonuç beklerken tam tersi aleyhimize oldu. Bu kadar rahat bir galibiyet aldığı için Sivasspor’u tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin