Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-04-2015 21:57

ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcılığı görevine getirilen Prof. Dr. Ertan Buyruk bir kez daha kendisine yakışanı yaptı.

ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

Cumhuriyet Üniversitesinde Vakfı Genel Sekreterliği görevinde bulunan ve Rektör Danışmanlığı görevlerinin ardından Rektör Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Ertan Buyruk kendisine yakışanı yaptı.

Göreve gelmesinin ardından İl Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşları, Üniversite çalışanları ve sevenleri tarafından makamı çiçek bahçesine dönen Buyruk, gelen çiçeklerin parasını Cumhuriyet Üniversitesi Vakfına bağışladı. Vakıf ise bu paraları maddi imkânı bulunmayan öğrencilere burs olarak verecek. Başarılı çalışmaları ile Sivaslıların gönlünde taht kuran ve takdirini toplayan Buyruk bu hareketi ile gönülleri bir kez daha fethetmiş oldu.

Konu hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan C.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk çiçek gönderenlere ve kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Buyruk “Göreve başladıktan sonra büyük bir teveccüh oldu. Ziyaretime gelenlerin yanı sıra çok sayıda da çiçek gönderen oldu. Ziyaretime gelen, telefonla arayan ve özellikle çiçek gönderenlere çok teşekkür ediyorum. Bir hayra vesile oldukları için. Gelen bu çiçekleri anlaşmış olduğum bir çiçekçide paraya çevireceğiz. Bu para da Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı tarafından maddi imkanı iyi olmayan ve zor şartlarda öğrenimlerini devam ettiren öğrencilerimize burs vereceğiz. Ben tekrar herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

AdminAdmin