Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 23-05-2015 21:21

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ, İNTERN DOKTOR AĞIR YARALANDI!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Aykut S. geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı.

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ, İNTERN DOKTOR AĞIR YARALANDI!

Sivas’ta meydana  gelen kazada 400 promil alkol tespit edilen sürücü Hamza .A. yolda yaya olarak yürüyen doktor adayına çarptı. Çarpmanın etkisiyle bacağından yaralanan doktor adayı olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan ancak ağır yaralanan Stj.Dr. Aykut S. yapılan ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Alkollü sürücü Hamza A.’nın daha önce de alkollü araç kullanarak bir kişinin ölümüne neden olduğu ve yeni cezaevinden çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Mezuniyetine birkaç gün kala böyle bir kaza ile yaralanan meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tek suçu yolda yürümek olan bir insana çarparak ağır yaralanmasına sebep olan bu sürücünün en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Şayet ağır bir şekilde cezalandırılmış olsa muhtemelen daha önceki suçundan dolayı bu kadar çabuk cezaevinden çıkmamış olacaktı! İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı! Hukuk yargı ve ceza sistemimizde gerekli düzenlemelerin biran önce yapılmasını temenni ediyoruz

AdminAdmin