Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 24-05-2015 20:47

GÜRÜN MYO’DA MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI…

Cumhuriyet Üniversitesi Gürün Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) mezuniyet heyecanı yaşandı.

GÜRÜN MYO’DA MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI…


Gürün Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mustafa Önder, kurum amirleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde konuşan, Cumhuriyet Üniversitesi Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Önder, “525 öğrenciyi bünyesinde barındıran yüksekokulumuzda, bu yıl Bankacılık ve Sigortacılık, Dış Ticaret, Maliye, Bilgisayar Programcılığı, Muhasebe ve Gıda Teknolojisi bölümlerinden toplam 110 mezun verdik. eğitim tarihi başarılarla dolu Gürün’ümüzden çıkacak gençlerimiz, gittikleri yerlerde bizlerin gönül elçileri olacaklardır.” dedi.

 

Mevcut bölümlerin yanına iki yeni bölümün açılacağı müjdesini veren Önder, kontenjanın yüzde 50 artırıldığını ve önümüzdeki yıl öğrenci sayısının 750’yi bulacağını ifade etti.

Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir ise, ”İlçemizdeki üniversite öğrencilerinin yaşadıkları en büyük sorun olan barınma sorunu, yapılacak olan 400 kişilik erkek öğrenci yurdumuzla büyük ölçüde ortadan kaldırılacaktır. Sizleri daha güzel ortamlarda barındırmak ve daha güzel şartlarda yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bizler sizleri çok seviyoruz. Mezun olarak aramızdan ayrılan geçlerimize, aileleriyle sevdikleriyle birlikte daha güzel bir yaşam sürmelerini diliyorum. ” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaymakam Fatih Özdemir ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi ile birlikte mezuniyet pastasını kesti. Muhasebe eğitimi sertifikalarının verildiği mezuniyet kutlaması, futbol ve voleybol turnuvalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlik mezuniyet diplomalarının verilmesinin ardından halk oyunlarıyla sona erdi.

AdminAdmin