Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-06-2015 22:48

DOĞAN’DAN GELECEĞİN AKADEMİSYENLERİNE DESTEK

AK Parti’den Kayseri Milletvekili seçilen akademisyen Ahmet Doğan geleceğin akademisyenlerine destek verdi.

DOĞAN’DAN GELECEĞİN AKADEMİSYENLERİNE DESTEK

           

MİLLETVEKİLİ AHMET DOĞAN GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Stratejik Düşünce Enstitüsü (SDE) ile İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi’nin birlikte organize ettikleri “Bir Meslek Olarak Akademisyenlik” projesinin sertifika dağıtım törenine katılan Doğan “benim de başından beri içinde olduğum bu önemli programı başarıyla tamamlayan SDE ve İlim Yayma yönetimlerini, özellikle de SDE Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün’ü kutluyorum. Eğitim alarak sertifika kazanan gençlerimizi tebrik ediyor, içlerinden ülkemize hizmet edecek önemli akademisyenler çıkmasını diliyorum” dedi.Kayseri Milletvekili Doğan, daha sonra projeyi başarıyla tamamlayan akademisyen adaylarına sertifika verdi.

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER KENDİNİ GELİŞTİRMEK ZORUNDA

Törende bir konuşma yapan SDE uzmanı, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Talip Özdeş ise, 38 öğrencinin katıldığı programın 11 hafta sürdüğünü kaydetti. Proje süresince farklı alanlarda farklı öğretim üyelerinin ve SDE uzmanlarının ders verdiğini kaydeden Özdeş şunları söyledi:“Üniversite öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve ileriye dönük araştırma, analitik düşünme, yorumlama, pratik bilgiye ulaşma ve okuma-yazma yeteneklerini artırma amacıyla bu programı gerçekleştirdik.

 

Projenin başarılmasında büyük emekleri geçen SDE Akademi Koordinatörleri Yunus Badem, Ebuzer Demirci ve Fatih Sezgin’e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca mekânlarını bize tahsis eden İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube yönetimine de teşekkürlerimizi sunuyorum.”

AdminAdmin