Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 30-06-2015 00:40

ERDOĞAN TUNÇ KYK'NİN YENİ İL MÜDÜRÜ..

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü görevine atanan Erdoğan Tunç, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret ederek helallik istedi.

ERDOĞAN TUNÇ KYK'NİN YENİ İL MÜDÜRÜ..

Bir dönem Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenen Erdoğan Tunç, “23 yıldır görev yaptığım, benim için Baba Ocağı olan Sivas Belediyesi’ndeki görevim Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü’ne atanmam sebebiyle bugün son buldu. Sosyal belediyecilikte edindiğimiz birikimi yine sosyal bir alan olan Kredi Yurtlar Kurumu’nda gençlerimize aktararak farklı açılımlar yapmayı hedefliyoruz. Kredi Yurtlar Kurumumuz daha önce Kayseri Bölgesi’ne bağlıydı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yeni teşkilat yapılanması ile Sivas’ta Kredi Yurtlar İl Müdürlüğü olarak ihdas edildi. Beni de İl Müdürü olarak atadılar, sizlere Allah ısmarladık demek için geldim.” dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlk dönemimizde Erdoğan Tunç Bey’i ilk önce müdür daha sonra da Başkan Yardımcısı olarak değerlendirmiştik. Oldukça donanımlı bir arkadaşımız. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz. Öte yandan Kredi Yurtlar Kurumu’nun Kayseri Bölgesi yerini Sivas İl Müdürlüğü olarak teşkilatlanmasından da çok mutlu olduk. Yeni görevinde tekrar Erdoğan Tunç’a başarılar diliyor, hakkımız varsa helal ediyoruz.” ifadesini kullandı.

 

Görevden alınan eski KYK il Müdürü Orhan Önem’in Araştırmacı olarak görevlendirildiği öğrenilirken, Önem’in emekliliğini isteyeceği ve kısa zaman içerisinde emekliye ayrılacağı öğrenildi.

 

 

AdminAdmin