Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 04-07-2015 21:14

ESNAF ODALARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından iftar yemeği düzenledi.

ESNAF ODALARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI


İl Protokolü ve Sesob’a bağlı merkez ve ilçelerde bulunan oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin i katılımı ile gerçekleştirilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi. 


Taştanlar’da gerçekleştirilen yemekte ezanın okunması ile birlikte oruçlar açıldı. İl Müftülüğü merkez vaizi Hayri Uar’ın yemek duasının ardından bir konuşma yapan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, bu mübarek Ramazan ayında Sivas için çalışan gayret gösteren protokol ile Birliğe bağlı oda başkan ve yöneticilerini iftarda bir araya getirmek için böyle bir organize gerçekleştirdiklerini söyledi.    

    

İftar yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara da teşekkür eden Sesob Başkanı Beşir Köksal, “Ramazan ayı bereket, ibadet, kardeşlik ve sevgi ayıdır. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla böyle bir iftar programı düzenledik. Bu mübarek ayda bizlere her zaman yardımcı olan, sorunlarımızın çözümünde gerekli desteği veren yöneticilerimizle, kurum müdürlerimizle, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle ve teşkilat mensuplarımızla iftar programında bir araya gelmekten çok mutluyum. Ahi soframızı katılımlarıyla onurlandıran başta Valimiz Alim Barut olmak üzere protokol üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


 

Sesob tarafından düzenlenen iftar programına Vali Alim Barut, Belediye Başkan Vekili Hasan Karaman, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Sami Hizmetli Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Vali Yardımcıları Mehmet Şerif Olcaş ve Turgay İlhan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan,  İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, resmi kurum müdürleri, sevil toplum kuruluşu temsilcileri ile Sesob’a bağlı odaların başkan ve yöneticileri katıldı.




AdminAdmin