Gündem
Giriş Tarihi : 12-10-2015 22:10

Ümraniye'deki cenazede PKK'ya tepki

Ankara'daki terör saldırısının kurbanları gözyaşları içerisinde uğurlanıyor! Ümraniye'deki toplu cenaze töreninde, babasını kaybeden Harun Katurlu, PKK'ya ve Demirtaş'a tepki gösterdi.

Ümraniye'deki cenazede PKK'ya tepki

Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitirenler için Ümraniye'de düzenlenen cenaze töreninde, PKK'ya ve HDP'ye tepki vardı! Kurbanlardan Ahmet Katurlu'nun tabutunun üzerine PKK simgesi koymak isteyenlere oğlu Harun Katurlu, "babam sizin yüzünüzden öldü diyerek" tepki gösterdi.

Ankara’daki hain terör saldırısında hayatını kaybedenler için Ümraniye’de düzenlenen toplu cenaze töreninde, kurbanlardan Ahmet Katurlu’nun tabutunun üzerine PKK simgesi koymak isteyenlere oğlu Harun Katurlu tepki gösterdi. Baba acısı yaşayan ve “İstemiyorum sermesinler, benim babam onlar yüzünden öldü” diyen Katurlu, daha sonra gazetecilere de görüntü almamaları için bağırdı.

BİR TEPKİ DE DEMİRTAŞ'A

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a da tepkili olan Harun Katurlu, yakınlarının ısrarı üzerine taziyeyi kabul etti. Katurlu babasının cenaze namazı kılınırken de baygınlık geçirdi.

Cenazeye HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP İstanbul milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Gamze Akkuş İlgezdi ile Mahmut Tanal, Oğuz Kaan Salıcı ve Berhan Şimşek de katıldı. Polis camiye yakın bir noktada TOMA ve zırhlı araçlarla yoğun güvenlik önlemleri aldı. Camiye gelenler HDP’li görevliler tarafından oluşturulan arama noktasından geçerek içeri girdi. Cenazeye yabancı gazeteciler de büyük ilgi gösterdi.

AdminAdmin