Gündem
Giriş Tarihi : 23-11-2015 22:04

Türk hacker, 100'lerce Rus sitesini hackledi

Türk Hacker Skorsky, Türkmenlere yönelik yapılan Rusya destekli saldırıları protesto için çok sayıda Rus sitesini hackledi.

Türk hacker, 100'lerce Rus sitesini hackledi

Tıklanan siteler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fatih Sultan Mehmet Han'ın resimleri ile mehter marşı ve Türk bayrağıyla açılıyor. Rusya destekli Türkmenlere yönelik başlatılan saldırıları protesto için harekete geçen bir Türk hacker, yüzlerce Rus sitesini çökertti. 

Kod adı olarak Skorsky’i kullandığını ifade eden hacker, ''Rusya Devleti Türkmen kardeşlerimize yaptığı saldırıları kınamak ve protesto etmek amacı ile birçok Rus sitelerini çökertip erişimlerini kapatmış bulunmaktayız. Bunun yanı sıra birçok Avrupa siteleri de çökertilmiştir'' dedi.

''TÜRKMEN KARDEŞLERİMİZİ SANAL ALEMDE DE YALNIZ BIRAKMADIK BIRAKMAYACAĞIZ''

Skorsky, yazılı mesajında, ''Amacım tamamen protesto. Kod adım Skorsky. Birçok devlet sitesini de mail yolu ile uyardım. Açıklarını kapatmalarında yardımcı oldum. Türkmen kardeşlerimizi sanal alemde de yalnız bırakmadık bırakmayacağız'' dedi. 

Türk hacker 1 saatte gerçekleştirdiği operasyonla 100'lerce Rus sitesinin çökertildiğini ifade etti. Türk Hacker yaptığı operasyonları resmi Twitter hesabımdan da paylaştı. 

Hacklenen sitelerde tıklandığında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fatih Sultan Mehmet’in resimleri ile açılıp arkasından mehter marşı ile devam ediyor. 

AdminAdmin