Spor
Giriş Tarihi : 02-05-2016 01:50

Kaleci Setkus'un Yaptığı Büyük Hata Sivasspor'u Ateşe Attı

Süper Lig'de Sivasspor ile Akhisar Belediyespor'un karşı karşıya geldiği maçın 90. dakikasında ev sahibi ekibin kalecisi Setkus yaptığı büyük hatayla Yiğidolar'ı ateşe attı.

Kaleci Setkus'un Yaptığı Büyük Hata Sivasspor'u Ateşe Attı

Spor Toto Süper Lig'de  Sivasspor, sahasında  Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşma 1-1 sona ererken  Sivasspor'un kalecisi Setkus, 90+1. dakikada yaptığı inanılmaz hatayla maça damgasını vurdu.

SETKUS'TAN İNANILMAZ HATA!

İşte  Sivasspor kalecisi Setkus'un 90. dakikada yediği gol.

 

Kümede kalma mücadelesi veren ve mutlak 3 puana ihtiyacı olan  Sivasspor  Akhisar karşısında 51.dakikada Aatif'in golüyle 1-0 öne geçti. Maçın son bölümleri yaklaşırken ve  Sivas 3 puana çok yakınken Yiğidolar'ın kalecisi Setkus 90+1'de inanılmaz bir hata yaptı.

SAHAYI AĞLAYARAK TERKETTİ

Rakipten kendisine son derece yavaş gelen topu hiç bir baskı olmamasına rağmen kontrol etmek isterken ayağının altından kaçıran Litvanyalı kaleci  Sivasspor'u ateşe attı. 1-1 biten maç sonrası büyük bir yıkım yaşayan Sivasspor futbolcuları sahanın ortasında adeta çöküp kaldı. Yediği hatalı golle takımını 2 puandan eden Setkus ise maç sonrası gözyaşlarına hakim olamadı ve sahayı ağlayarak terk etti.

AdminAdmin