Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 04-05-2016 19:46

SERDAR GÖKHAN SİVAS'TA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Yeşilçam´ın efsane ismi Diriliş Dizisinde Ertuğrul´un babası Süleyman Şah´ı canlandıran Serdar Gökhan Sivaslılarla buluştu.

SERDAR GÖKHAN SİVAS'TA HAYRANLARIYLA BULUŞTU


Yeşilçam´ın efsane ismi Diriliş Dizisinde Ertuğrul´un babası Süleyman Şah´ı canlandıran Serdar Gökhan Sivaslılarla buluştu.

 

Sivas´ta 21 yıldır yayın hayatını devam ettiren Vizyon 58 TV dev bir projeyi daha hayata geçirdi.

 

Anadolu´nun En Başarılı ve En Fazla İzlenen Kanalı Seçilen Vizyon 58 TV, halkın istekleri doğrultusunda en fazla gelmesi istenen Serdar Gökhan Sivaslılarla buluştu.

 

Yeşilçam´ın Yıldızları Gençlikle Buluşuyor projesi kapsamında Sivas´a gelen Serdar Gökhan, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde düzenlenen kokteylin ardından söyleşi programı gerçekleştirdi.

 

Sivas Vali Yardımcısı Salih Ayhan, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ertan Buyruk, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demirkaya, Vizyon 58 TV Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Kurt,  sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile sanatçının hayranlarının yer aldığı program, Serdar Gökhan'ın biyografisini anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı. 52 yıldır sinema hayatını sürdürdüğünü söyleyen Serdar Gökhan, "Serdar Gökhan kimliğimle sürdürdüğüm bu meslek maalesef son olarak oynadığım Diriliş Ertuğrul filmiyle Süleyman Şah olarak üzerime yapıştı. Artık kimse bana Serdar Gökhan diye bakmıyor, Süleyman Şah olarak bakıyor. Ben bundan rahatsız değilim, atalarımızı canlandırmak, Süleyman Şah gibi tarihi bir kişiliği canlandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

 

"MHP İLE İLİŞKİMİ KESTİM"

Programın soru cevap bölümünde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili adaylığı süreci hakkında sorulan bir soruyu cevaplayan Serdar Gökhan, "Milletvekili adaylığım sürecinde benim katılacağım İstanbul 2'inci bölgeden ancak iki kişi aday gösterilebiliyordu. Bana ikinci sıra olarak söz verildi ben de nasıl olsa vekil çıkarım diye kabul ettim. Son hafta bir baktım ismim beşinci sıraya sarkıtıldı. Önüme koydukları insanlar gerçekten hak etmiş birileri olsaydı ben sesimi çıkarmazdım.


Ama ne kadar koyu kızıl varsa, ne kadar vatan haini tipler varsa onları koydular. Bunu kendime yediremedim. Ama ben yine de çalışmalarımı devam ettirdim. Seçim sonuçlanana kadar çalıştım ve görevimi yerine getirdim. Ama onlar verdikleri sözü tutmadı.


Ben de o gün, o tarihten itibaren MHP ile ilişkimi kestim ve hiçbir şekilde görüşmüyorum. Ben şu an sadece ülkücü kimliğimle projelerimi hazırlıyorum. Bu kimlikle de devam edeceğim" diye konuştu. Program sonunda Gökhan, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

AdminAdmin