Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 25-06-2016 03:13

REKTÖR KOCACIK BİRLİK VAKFININ DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI…

Sivas Birlik Vakfı Sivas Şubesi mülteciler iftar yemeği verdi.

REKTÖR KOCACIK BİRLİK VAKFININ DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI…


Sivas Birlik Vakfının düzenlediği iftar programına Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Metin Bozkuş, Sivas Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Öğretim Üyeleri ve çok sayıda davetliler katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Sivas Birlik Vakfı Şube Başkanı Tayyar Akbulut; “Toplumda birleştirici olmak istediklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Birlik Vakfı Şube Başkanı Tayyar Akbulut, vakfın her alanda faaliyette bulunduğunu, özellikle eğitim alanında çalışarak gelecek nesillere iyi bir toplum bırakmak istediklerini söyledi. Dernek Başkanı Akbulut, “Vakıf, hayatı sadece kendimiz için yaşamamanın, tek başına mutluluğa inanmamanın ifadesidir. Eğitim gören öğrencinin, fakirin, yolda kalmışın ihtiyaçları hep bu yolla karşılanmıştır. 

       

Vakıflar aracılığıyla toplumun gücü bireye, bireyin gücü topluma aktarılmıştır.
Bugünkü anlayışla hukuk devletimizin gerçek anlamda sosyal bir hukuk devleti olabilmesi, toplum ile devletin güç birliğine bağlıdır. İşte vakıflar, Türkiye’nin güç kaynakları, sosyal dinamikleridir” dedi.

AdminAdmin