Sivas
Giriş Tarihi : 25-09-2016 02:33

Sivas'ta servis şoförü, liseli kıza kâbusu yaşattı

Suşehri İlçesi’nde öğrenci servisinde şoförlük yapan evli ve 2 çocuk babası 47 yaşındaki Yaşar G., liseli K.Ş.’nin kabusu oldu. Yaşar G.’nin önce aldatıp cinsel ilişkiyi girdiği, sonra da şantaj ve tehditle defalarca birlikte olup hamile bıraktığı K.Ş.’nin dramı, polisin kimlik kontrolünde ortaya çıktı. Beş aylık hamile liseli K.Ş. devlet korumasına alınırken, servis şoförü Yaşar G. de 'reşit olmayan kişiyle cinsel ilişkiye girmek' suçundan tutuklandı.

Sivas'ta servis şoförü, liseli kıza kâbusu yaşattı

Liseli K.Ş.’nin yaşamını karartan ve Mayıs 2015’te başlayan olaylar zinciri iddiaya göre şöyle gelişti:

Sivas Suşehri’nde lise eğitimi gören gören K.Ş., köyden ilçeye öğrencileri getiren okul servisinin şoförü Yaşar G. tarafından 'hakkında bazı dedikodular var, konuşmamız lazım' denilerek araca bindirildi. Yaşar G. ilçe dışında tenha bir yere götürdüğü genç kıza aşık olduğunu belirterek servis minibüsü içinde cinsel ilişkiye girdi.

Bu ilişkiden bir kaç ay sonra ise genç kıza bu kez cep telefonundan mesajlar atarak kendisini özlediğini ve tekrar görüşmek istediğini iletti.

TEHDİT ETTİ

Yaşar G. bir süre sonra K.Ş.’yi kendisine gönderdiği dekolte kıyafetli fotoğrafı babasına göstermekle de tehdit edip cinsel ilişkiye girdi. Bu tehditle K.Ş. yaklaşık bir yıl boyunca Yaşar G. ile farklı yerlerde birlikte oldu.

Liseli K.Ş., 5 ay önce hamile olduğunu fark etti. Yaşar G. ise bebeği aldırabileceklerini söyledi, ancak bu gerçekleşmedi. Gün geçtikçe ailesinin hamileliğini fark etmesinden korkan K.Ş., Yaşar G.’den kendisini kaçırmasını istedi.

K.Ş., geçen 12 Ağustos’ta ilçeye gelerek Yaşar G. ile buluştu. Yaşar G. tarafından ilçede bir eve götürüldü. Bundan sonraki günlerde kızı evde tek başına bırakan Yaşar G. 4-5 günde bir gıda ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.

AİLESİNE "BENİ ARAMAYIN" DEDİ

Ailenin kaybolan kızlarını aramaya başlaması ve 'kayıp' başvurusu yapması üzerine liseli K.Ş., telefonla onları arayarak "Ben sevdiğim biriyle beraberim. Beni aramayın" dedi. 20 gün bu evde kalan K.Ş.’yi arayan Yaşar G. eve birilerinin geleceğini belirterek çıkmasını istedi.

POLİS KİMLİK KONTROLÜ YAPINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Liseli K.Ş. bunun üzerine okul döneminden tanıdığı arkadaşı H.E.’yi arayarak kendisini Sivas kent merkezine götürmesini istedi. Bindikleri araç yol kontrolünde durduruldu ve polisler kimlik kontrolü yapınca K.Ş.’nin arandığı ortaya çıktı.

Polis merkezine götürülen K.Ş. sorgusunda Yaşar G. ile ilişkisini anlattı. İlk ilişkiye kendi rızası ile girdiğini, ancak sonrasında Yaşar G.’nin kendisini tehdit ettiği için birlikte olduğunu söyledi. Yaşar G.’den şikayetçi olmadığını söyleyen K.Ş., 5 aylık hamile olduğunu ve ailesinin yanına dönmek istemediğini belirtti.

DEVLET KORUMASINA ALINDI

Bunun üzerine devlet korumasına alınan liseli K.Ş., ilgili birimler tarafından hamile olduğu için yurt yerine Sevgi Evi’ne yerleştirildi.

İTİRAZ ÜZERİNE TUTUKLANDI

Liseli K.Ş.’nin ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan Yaşar G., sorgusunda her şeyi kızın rızasıyla yaptığını ileri sürdü, tehdit ve şantaj iddialarını kabul etmedi.

Suşehri Sulh Ceza Hakimliği’ne 20 Eylül günü sevk edilen Yaşar G., adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı. Ancak ailenin avukatının itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan Yaşar G. 'Reşit olmayanla cinsel ilişkiye girmek' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yakınları genç kızın, olayın bir an önce kapanmasını istediği için Yaşar G.’den şikayetçi olmadığını söyledi. Utandığı için de ailesinin yanına dönmek istemeyen K.Ş.’yi ailesinin yeniden yanlarına almak için girişimde bulanacağını söyledi.

 

 

AdminAdmin