Spor
Giriş Tarihi : 02-10-2016 20:10

Yeni hocasıyla Sivas'tan ilk galibiyet!

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Sivasspor sahasında Altınordu’yu 2-1 mağlup etti.

Yeni hocasıyla Sivas'tan ilk galibiyet!

TFF 1. Lig'in 6. haftasında Sivasspor sahasında Altınordu'yu 2-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Hafta içi teknik direktör değişikliğine giden ve 3. Mesut Bakkal döneminin yaşandığı Sivasspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal takımının başında çıktığı ilk maçta Altınordu'yu 2-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası müsabakayı değerlendiren Bakkal, "Baktığınız zaman oynamaya çalışan 4-5 tane gol kaçıran bir takım vardı. Eksiğimiz var mı? Var. 2 günlük bir takıma karşı konuşmak istemiyorum ama iyi şeyler olacak. Taraftarın gergin olduğunu biliyorum ama bu gergin ortamda kazanmak önemliydi. Altınordu ligin en çok koşan takımlarından bir tanesi çok iyi pas yapıyorlar. Buna müsaade etmedik. İki stoperimiz çok iyi oynadı" dedi.

"Güzel şeyler olacağına inanıyorum"

Ahmet Cebe'nin atılmasından sonra bir savaş mücadelesi olduğunu söyleyen Bakkal, "Mecburen gömüldük. Bu kaosta maç kazanamamış bir takım, beklentilerin çok yüksek olduğu bir takım moral bozukluğuyla bu maça çıktık. Önemli olan kazanmaktı. Tekerleği döndürmekti. Güzel şeyler olacağına inanıyorum. Çünkü Sivas benim memleketim burada çalışmaktan çok mutluyum. İnşallah bundan sonra hep beraber iyi bir sezon geçireceğimizi umut ediyorum" şeklinde konuştu.

Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, "Maçtan önce Sivas'ta hoca değişikliği olmuştu. Bunun aslında motive anlamında olumlu etkileyeceğini düşünüyordum. Futbolcularımıza böyle anlattık. Yetenekli ayaklara sahip bir takımdı iyi başlayamadılar. Biz de iki haftadır iyi futbol oynuyorduk. Sürekli yükselen bir grafiğimiz vardı. Özellikle topa daha çok sahip oluyorduk. 4 puan almıştık. Bu maça da kazanmak için gelmiştik ki öne de geçmiştik. Öne geçtiğimiz dakika da çok kısa bir sürede golü yedik beraberlik geldi. İkinci yarının başında baskı yiyeceğimizi biliyorduk. İster istemez bizim sağ tarafımızdan hata yaptık kalemizde golü gördük. Golden sonra kazanma anlamında hücum geçişlerimiz oldu ama geniş alanda yakalandığımız birkaç pozisyon verdik. Son dakikaya kadar futbolcularımız mücadele ettiler. Kazanma adına fırsatlar da geldi. Değerlendiremedik. Kaybettik bu anlamda üzgünüz. Sivasspor'u tebrik ediyorum" dedi.

AdminAdmin