Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 28-11-2016 21:28

KARASU: “KRİPTO FETÖCÜLER BU İŞİ BİLEREK KARIŞTIRMAK İSTİYOR”

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Kerim Karasu bir açıklama yaparak;

   KARASU: “KRİPTO FETÖCÜLER BU İŞİ BİLEREK KARIŞTIRMAK İSTİYOR”

YARIN (Salı ) 12.30'da merkezi kafeterya önünde seçimlere alınmayan fakültelerimiz için kamuoyunu bilgilendirmek amaçlı basın açıklaması yapılacaktır” dedi. Karasu yaptığı açıklamanın devamında;  Ülkücü camiaya gönül veren, haklı davamızda yanımızda olan herkesi yarın ki basın açıklamamıza bekliyoruz. Herkesin şimdiden iyi bilmesini isterim ki, kripto fetöcüler bu işi bilerek karıştırmak istiyor hepsinin ismini tespit edip Bimer'e savcılığa ve bakanlığa suç duyurusun da bulunacağız.

Herkesin malumu konsey seçimlerin de yüzde 95 gibi bir oranla fakültede ülkücü arkadaşlarımız seçimi kazanmıştır. Bizim kazandığımız Hafik, Suşehri, Kangal'da seçimler iptal edilip yeni seçim yapılmamaktadır. Tıp fakültesinde sahte oylarla ve siyasi ittifaklara rağmen 10 oy bir farkla seçimi kazandıklarını sananlaradır sözüm. Rektör beyin iyi niyetini ve bizlerin iyi niyetini suiistimal eden zihniyet. Biz üniversitede ortalık karışmasın diye şimdiye kadar sessiz kaldık ama siz ülkücülerin ipeğe sarılı çelik yumruğunu yemekte ısrar ediyorsunuz. Adalet yerini bulana kadar konsey seçimleri yapılmayacaktır, Çarşamba günü biz seçim yerinde olacağız ama o salona hiç kimse giremeyecek. Geçmiş dönemde olduğu gibi tüm polis kuvvetlerini TOMA'ları panzerlerle önümüze mevzi durabilirsiniz. Çelik zırhlı duvarlarınıza karşı iman dolu olan ülkücüler boyun eğmeyecektir.. Kahpe düzenin yiğit çocukları yaşasın ülkü ocakları” ” ifadelerine yer verdi.       

YARIN BÜTÜN FAKÜLTELERE GİRER BU HAKSIZLIĞA DUR DERİZ

Öte taraftan Ülkü Ocakları Sivas il başkanı Turan Gazi Yalçındağ bir açıklama yaparak; “Cumhuriyet Üniversitesini hocaları, dekanları ilçelerdeki meslek Yüksekokulu müdürleri konsey seçimleri AKP ye bağlılığınızı ispat etme seçimleri değildir. Açık ara kazandığımız seçimleri sudan sebeplerle, rektörlüğü yanlış bilgilendirerek iptal ettirmek size bişey kazandırmaz bundan önceki seçimlerde haksızlık yapanların mevcut iktidara kendini satanların durumu ortadadır. Genç kardeşlerimiz üzerinden siyaset yapmak yerine tüm dekanları meslek Yüksekokulu müdürlerini aday olmaya çağırıyorum. Aklinizi başınıza alın ülkücüler kimsenin hakkını yemediği gibi kendi hakkını da kimseye yedirtmez.

Sizden öncekiler bizi iyi bilir. Yarın bütün fakültelere girer bu haksızlığa dur deriz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin