Kış Olimpiyatları
Giriş Tarihi : 16-02-2017 16:10

ALTIN VE GÜMÜŞ FRANSA’YA

Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde (EYOF 2017) sona yaklaşırken Palandöken Kardelen Pisti’nde snowboard cross finallerinde altın ve gümüş madalyalar Fransa’nın oldu.

ALTIN VE GÜMÜŞ FRANSA’YA

Erzurum Palandöken Kardelen Pisti’nde sabah saatlerinde eleme turlarıyla başlayan karışık takım snowboardcross mücadeleleri gün boyu devam etti.

Karışık takım snowboardcross finalde Fransa yarışlarda iki takımla yerini aldı. Agathe Sillieres ve Lucas Cornillat kırmızı takım, Kim Martinez ve Guillaume Herpin yeşil takım olarak Fransa adına yarıştı. Rusya’nın takımını Zinaida Vasileva ile Daniil Donskikh oluştururken, Ukrayna için Tetiana Tarnavska ve Glib Mostovenko mücadele etti.

Üç ülkeden, dört takımın yarıştığı müsabakada altın ve gümüş madalya Fransa’ya gitti. Agathe Sillieres ve Lucas Cornillat ülkelerine altın madalya kazandırırken, Kim Martinez ve Guillaume Herpin de Fransa’ya gümüş madalya götüren takım oldu. Yarışı Rusya üçüncü sırada tamamlayarak bronz madalya ile dönerken, Ukrayna yarışı madalyasız tamamladı.

AdminAdmin