Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 24-03-2017 18:58

ÜNİVERSİTEDE BIÇAK PARASI ÇETESİ YİNE HORTLADI ANLAŞILAN…

Yıllardır sağlık sisteminde en çok tartışılan konulardan biri. Bir diğer adıyla, hekimin hastasından aldığı yasa dışı ücret.

ÜNİVERSİTEDE BIÇAK PARASI ÇETESİ YİNE HORTLADI ANLAŞILAN…

2011 yılı içerisinde gazetemiz Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi içerisinde bazı Cerrahi bölümlerde görev yapan öğretim üyelerinin bıçak parası aldıklarını gündeme taşımıştık.

Bu günlerde gazetemiz organları farklı konulara yoğunlaştığını görenler, bilenler üniversitede olan biten hiçbir konudan haberimizin olmadığı varsayarak rahat hareket ederek, at oynatmaya kalkıyor.

Hiç kimse, hiçbir oluşum, fırsat grupları sakın bu yanılgıya düşmesin bizlerin her anlamda ucan kuştan haberimiz var ve üst düzeyde olmaya da devam edecek. Kişileri mağdur eden, ötekileştiren, itibarsızlaştırmaya çalışan, onları süren korku imparatorluğu oluşturduğunu sananlar sadece avuçlarını yalarlar.

2011 yılında FETÖ/PDY’den şuanda ihraç edilmiş ve tutuklu yargılanan Prof.Dr. Ömer Cevit Hastaneden sorumlu Rektör yardımcısı değilmiydi? Ömer Cevit’in A takımı en yakın çalışma arkadaşları ekibi şuanda nerde?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde bazı Cerrahi bölümlerde görev yapan bazı öğretim üyelerinin bıçak parası aldıkları, şahitler huzurunda istediklerini ve aldıklarını iyi biliyoruz.

Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) tarafından kamuoyuna detaylı bilgiler verileceği bilgilerine de ulaşıldı.

Bazı zevatlar çıkmış bazı basın yayın organlarında “OBEZİTE CERRAHİSİNDE”  Cumhuriyet Üniversitesinin Türkiye’de 2. üniversite olduğunu iddia ediyor ve 1. olma yönünde çalışmalara hız verdiklerini öne sürüyorlar.

Bu zevat ile birlikte kamuoyu önümüzdeki günlerde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  “OBEZİTE CERRAHİSİNDE”  kaçıncı sıraya nasıl yerleşeceğini hep birlikte görecekler.

İGD’de,  Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinin “OBEZİTE CERRAHİSİNDE”  nerde, nasıl yer aldığını, daha önceki dönemde Doğubayazıt’ta başhekim olarak görev yapmış ve bu ameliyatları şuanda Sivas’ta üniversite hastanesinde gerçekleştiren Yrd.Doç.Dr. Mustafa Atabey’in neler ile karşı karşıya olduğunu, dün neler yaşadığını, bugün ise nelerin yaşandığını, yarın ise nelerin yaşanacağını kamuoyunun bilgisine sunacaklarını duyurdular.

Bu arada üzerimize vebal kalmasın, üniversite personeli bizim aracılıyla Prof.Dr. Caner Mimaroğlu ve Prof.Dr. Sezai Elagöz'e çok çok selam söylüyorlar.

AdminAdmin