Teknoloji
Giriş Tarihi : 28-01-2018 06:58

Led Ekran Çeşitleri ve Özellikleri

Büyük uğraşlar ile kurdukları firmalarının en iyi şekilde reklamlarını yapmak isteyen kişiler led ekran teknolojisini kullanırken istedikleri verimi kısa süre içerinde alabiliyorlar.

Led Ekran Çeşitleri ve Özellikleri

Led Ekran Çeşitleri Nelerdir?

Led ekranların hayatımıza girmesi ile birlikte reklam ve tanıtım sektörü büyük bir değişiklik gösterirken ilk olarak klasik modeller piyasaya sürüldü. Bu ürünlerde, siyah fon üzerine farklı renklerde yazılar yazılarak reklamlar yapılmaya başlandı. Bu ürünler, normal tabelalara göre hem gündüz hem de gece fark edilebilirken birçok firma tarafından da tercih edilmeye başlandı. Ancak ardından piksel aralıkları azaldıkça çok daha net görüntüler ile renkleri direkt olarak aktaran led ekran teknolojisi hayatımıza girdi. Sonrasında bu led ekranlar konser alanlarında, statlarda, alışveriş merkezlerinde, şehir merkezlerinde ve daha birçok yerde kullanılmaya başlandı. İç mekân ya da dış mekan led ekran olarak birbirinden ayrılan ürünler arasından seçimlerini yapan kişiler siparişlerini kolaylıkla verebilmeye başladı.

Led Ekran Nasıl Kullanılır?

Bu ekran türü, günün her saatinde dikkatleri üzerine çekerken ekranında yer alan yazılar ve reklamlar direkt olarak insanlar tarafından fark ediliyor. Bu ekranlar tamamen özel olarak üretilirken mevsimsel şartlardan da hiçbir türlü etkilenmiyor. Rüzgâra karşı son derece dayanıklı olan bu ürünler, elektronik bir düzeneğe sahip olmasına rağmen kara ya da yağmura karşı da büyük bir dayanıklılık gösteriyor. Özel koruma bölümleri sayesinde ekranın su ile temas etmesi engellenirken bu sayede oldukça uzun ömürlü olarak led ekran kullanımı öngörülebiliyor. Fetih Led gibi ülkemizin lider firmalarından birisine bu led ekranları yaptıran kişiler en kısa sürede ürünü kullanmaya başlarken en ufak sorunlarda dahi firma ile iletişime geçebiliyorlar.

Fetih Led Firması ve Tercih Nedenleri

Şehrin önemli noktalarında kullanılacak olan led ekranlarda birçok kişi ve kurum Fetih Led firmasını tercih ediyor. Binlerce insana aynı anda yayın yapacak olan bu ekranlarda herhangi bir sorun olmaması için kurumlar en güvenilir firmalara ulaşım sağlıyorlar. Türkiye’de led ekranların üretimi ve montajı işlemlerinde uzmanlaşan ve kusursuz bir hizmet veren bu firma, insanların ulaştıkları ilk adres oluyor. Firmaya ulaşım sağlayan kişiler, siparişlerini verdikten sonra kendilerine verilen teslimat sürelerini beklemeye başlıyorlar. Verilen tarihlerde ürünleri hazır hale getiren kişiler gerekli montajı yaparak kullanım konusunda temel bilgileri aktarıyor. Bunun sonrasında kullanıcılar rahatlıkla istedikleri görüntüleri ekrana yansıtabiliyorlar.

Montaj ve Tamir İşlemleri

Elektronik ürünler, günümüzde son derece yüksek bir teknoloji ile birlikte insanların karşısına çıktığı için genelde kurulum işlemlerini yapmak için de ekiplere ihtiyaç duyuluyor. Fetih Led firması bu aşamada müşterilerinin zor durumda kalmaması için büyük bir hizmet verirken ücretsiz olarak montaj işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu işlemler profesyonel ekip ve ekipmanlar ile birlikte en kısa sürede tamamlanırken güvenlik açısında birçok test uygulanarak sorun olmadığından emin olunuyor. Buna ek olarak led ekranlarda yaşanan herhangi bir arıza ya da sorunda hemen firmaya ulaşım sağlanırken günün 24 saatinde teknik destek alınabiliyor.

 

Ülkemizde led ekranların üretiminde ilk sırada yer alan Fetih Led firması ile birlikte siparişler ve üretimler kusursuz bir şekilde gerçekleşiyor. 

AdminAdmin