Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 19-02-2018 18:37

TEKRAR GÖREV BAŞINDALAR…

Uzun zamandır uzak olan gazetemiz yazar, çizer, karikatürist, mizahçı, şair kadroları tekrar görev başına geçmeleri ve etkin görev talep etmeleri,

TEKRAR GÖREV BAŞINDALAR…

 


Fotoğrafı tıkla ve izle...

Uzun zamandır uzak olan gazetemiz yazar, çizer, karikatürist, mizahçı, şair kadroları tekrar görev başına geçmeleri ve etkin görev talep etmeleri, tüm haberlerin daha geniş kitlere yayılmasının sağlanması noktasındaki okuma ve izlenme oranının çeşitlendirmek, daha görsel, sanatsal bir değer kazandırma istekleri, Milletin aydınlık geleceğinin inşasını sağlanmasını, ezilenlerin, ötekileştirilen sesi olmak hiçbir beklenti ve çıkar gözetmeden her türlü destek vereceklerini bildirmişlerdir.

Geçmişte Egemen’in, İnternet Gazeteciler Derneğinin haftalık ücretsiz basılı olarak çıkan ve ücretsiz olarak dağıtılan gazetelerin 2019 seçimi öncesi tekrar çıkartılacağının ve bu anlamda hazırlıkların, çalışmaların en üst anlamda devam ettiğini kamuoyuna bilgisine sunanız.

Geçmişte İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Demirkaya ne demişti belki inan oldu veya olmadı "BU REKTÖR VE ZİHNİYETİ ABBAS YOLCU" şimdi DEMİRKAYA’nın öngörüsü yüksek,  o açıklamasını tekrar hatırlayalım. Tarih tekerrürden ibarettir.


Fotoğrafı tıkla ve oku.


AdminAdmin