Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 26-04-2018 00:49

ÜNİVERSİTEYE ACİZ DEĞİL, ETKİLİ YÖNETİM GEREKLİ

Tavuk Dünyası Akılalmaz Lezzet Tırı dün Cumhuriyet Üniversitesindeydi.

ÜNİVERSİTEYE ACİZ DEĞİL, ETKİLİ YÖNETİM GEREKLİ

Tavuk Dünyası Akılalmaz Lezzet Tırı dün Cumhuriyet Üniversitesinde parasını kazandı veya reklamını yaptı, çöpünü bıraktı ve gitti!

Ulusal ve yerel basında; adrese teslim kadro ilanları, Web sitesinden Atatürk ve Bayrağımızı kaldırması, kampus içerisinde terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’ı çağrıştıran FG plakalı aracın dolaşması,  Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız’ın 17-25 Aralık sonrası FETÖ dergileri ile bağlantısı,  eş-çocuk-baldız taşeron kadroları, uygulanmayan mahkeme kararları, yemek rezaletleri ve birçok olumsuz haberle gündeme gelen Cumhuriyet Üniversitesi gündemde kalmaya devam edeceğe benziyor.

 

Sadece birilerine şirin görünme, bir iş yapmış algısı oluşturmaya veya birilerine para kazandırma derdinde olduğu iddia edilen Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi en geç Temmuz ayı içerisinde görevden alınacağı öne sürülüyor.

Görüldüğü üzere, yaptırım, çözüm geliştirme ve iş bitirme noktasına sınıfta kalan Cumhuriyet Üniversitesi yönetimi her anlamda insanlara türlü mağduriyet yaşatmaya ve illallah ettirme çevreye zarar vermeye devam ediyor.

Geçmiş haberlerimizde; “Üniversite tarihine kara bir leke olarak geçen üniversite yönetimine kimin ne zaman dur diyeceği merak konusu” olduğu dile getirilmişti.

Ayrıca;  “yaklaşık 20 aydır Cumhuriyet Üniversitesi tarihinde en vasat iş bilmez, başarısız, liyakatsiz kadroları tarafından yönetildiği öne sürülen, tarihe geçen idarenin insan yönetmeyi bilmedikleri, insan ilişkilerinden bir haber vurdumduymazlıkları ve beceriksizlikleri ile Sivas’ta nam saldıkları” ifade edilmişti.

Bugün ise görülüyor ki, siyasi erk’in Cumhuriyet Üniversitesine bir dur diyemediğidir.

Siyasetin ve vurdumduymazlığın içine düşmüş bir Üniversite yönetimin varlığı öğrenciler, akademik ve idari personel ile Sivas Halkı tarafından en üst düzeyde dillendirilmeye devam edilmektedir.

Bazı Ankara kaynaklı siyasi çevrelerle yapılan görüşmelerde; Cumhuriyet Üniversitesindeki yaşanan tüm olayların vahamiyeti tam anlamıyla bilindiği ve şimdiye kadar yakinen takip edildiği, Temmuz ayının içerisinde Sivasımızın önemli bir değeri olan Üniversitenin kardeşlik, hoşgörü, insanların hiçbir ayrımcılığa uğramadığı ve Akademik başarının tavan yaptığı bir şekilde yönetileceği herkesi gururlandıracak, iz bırakacak bir yönetimin görev başına getirileceği ifade ediliyor.

 

 

Ferhat SEVAL


AdminAdmin