Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 29-04-2018 22:47

ÜNİVERSİTEDE OLİMPİK DEKAN DEĞİŞİMİ!

Ulusal basının dahi dikkatinden kaçmayan ve gündeme getirilen; Bayrak ve Atatürk’ü kaldıran Sivas Cumhuriyet Üniversitesi resmi web sitesi her açıdan dökülüyor.

ÜNİVERSİTEDE OLİMPİK DEKAN DEĞİŞİMİ!

27.04.2018 tarihinden beri üniversitenin resmi web sitesinde “Veteriner Fakültemizde Görev Değişimi” başlıklı haber kamuoyunda büyük tepkiler toplarken, üniversitenin her açıdan döküldüğünün önemli bir belgesi olarak gösterildi.

 

Görüldüğü üzere, ilgili haberde “Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, yapılan işin bir bayrak yarışması olduğunu” ifadesine yer verilmiş olması her ortamda Dil ve Edebiyat Derneği Başkanlığı yaptığını ve şair olduğunu üstüne basa basa dile getiren Rektör Alim Yıldız bu gülünç ve akademik bir eğitim kurumuna yakışmayan yazıları denetleyip, okumuyor mu? ifadelerine yer veriliyor.

 Ayrıca Edebiyatçı olduğu bilinen Genel Sekreter Vekili Hakan Yekbaş’ın ne iş yaptığı ve Türk Dil Kurumunda geçmişte görev almış olan şuanda rektör danışmanı olarak görev yapan Türkçe Profesörü Recep Toparlı’nın son durumu ise merak konusu oldu.

Köşe yazarlığına soyunan Genel Sekreter yardımcısı Alper Duran’da mı bunu görmedi?

Atatürkçü vatansever kadroları harcadığı dillendirilen yönetim için şimdi sıra milliyetçilerde mi? sorusunu akıllara getirdi. Tecrübeli.  Dekan  Prof.Dr.Haki Kara’nın  atanmaması ise milliyetçi camiada üzüntüyle karşılandı


AdminAdmin