Sivas
Giriş Tarihi : 02-07-2018 09:33

Soluk, kente yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi

AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir miladın başlangıcı olduğunu söyledi.

Soluk, kente yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi

 


Soluk, kentteki bir lokantada düzenlediği basın toplantısında 24 Haziran seçimlerinin kentte huzur ve sükunet içerisinde geçtiğini belirtti. Seçimlere katılımın önemine değinen Soluk, "Bize kalkıp da demokrasi dersi vermeye çalışan ülkelerde katılım oranı yüzde 40 civarında, bizdeki katılım oranı yüzde 86. Demek ki demokrasinin beşiği Avrupa değil, Ortadoğu'nun göbeğinde köprü konumunda olan, Asya ve Avrupa'yı bağlayan Türkiye Cumhuriyetiymiş." dedi.

 

Soluk, bu durumun Türkiye'ye ayrıca onur ve gurur verdiğini ifade etti.

 

Seçimlerdeki ittifaklarla ilgili çok senaryolar yazıldığını dile getiren Soluk, şunları kaydetti:

 

"Belki de bu seçimin bu kadar sakin geçmesinde ittifakların çok büyük payı vardı. Bir defa kanunen değil ama fiilen baraj konusu ittifaklarla ortadan kalktığında milletin birbirine öyle zehir zemberek acı lisan kullanması da ortadan kalkmış oldu. Memleketimiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun. 24 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden farklı bir seçim olduğunu hep birlikte milletçe kabul ediyoruz. 24 Haziran Türkiye için bir miladın başlangıcı. Yeni bir sistemin, yeni vizyon ve misyonların devreye girme sürecidir. Bundan da karlı çıkacak ve refahı yaşayacak bizleriz, memleketimizdir diye düşünüyoruz."

AK Parti'nin gelecekle ilgili planlarını yaptığını ve yol haritası belirlediğini aktaran Soluk, "16 yıldır bu milletin verdiği yetkiyle yükselişimiz devam etmiştir. İnşallah bundan sonra da çok daha hızlı olarak sorunları torunlarına bırakan bir Türkiye değil, sorunsuz, refah içerisindeki bir Türkiye'yi torunlarına bırakan bir nesil olarak anılacağımızdan hiç kimsenin endişesi ve şüphesi olmasın." diye konuştu.

Milletvekili Habib Soluk, kente yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında da bilgi verdi.


AdminAdmin