Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-07-2018 23:44

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDE KÖTÜ MUAMELE!

www.sikayetvar.com sitesine “Şaheste” rumuzlu kişinin yaptığı şikâyet ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde dün 05.07.2018 tarihinde saat 13:40’de Kötü Muamele gördüğünü, azarlandığını ve kovulduğunu iddia etti.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDE KÖTÜ MUAMELE!

www.sikayetvar.com sitesine “Şaheste” rumuzlu kişinin yaptığı şikâyet ile  Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde dün 05.07.2018 tarihinde saat 13:40’de Kötü Muamele gördüğünü, azarlandığını ve parasıyla bir anlamda rezil olduğunu, kovulduğunu iddia etti.

“Şaheste” rumuzlu şikâyetçinin  www.sikayetvar.com adlı siteye yaptığı şikayeti yorumsuz olarak kamuoyunun bilgisine sunarız.


İŞTE SİTEYE YAPILAN O ŞİKÂYET

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Kötü Muamele! 5.07.2018 13:40 saatinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi endokrinoloji bölümüne gittim. Bu bölümün 1,5 yıldır takipli hastasıyım ve her ay düzenli olarak tahlil yaptırarak kontrole gidiyorum. Bugün tahlil için barkod almaya gittiğimde sekreterin yıllık izinde olduğunu ve yerine bakan başka bir sekreter bulunduğunu gördüm. Kendisinden tahlil için barkod istedim, veremeyeceğini iletti g** hoca burada mı diye sordum bilmiyorum dedi ,bende her ay kan verdiğimi ve şu an bu işlemi yapmam gerektiğini ve tarafıma neden üslubunu bozarak yanıt erdiğini sordum vermek zorunda değilim git nereye şikayet ediyorsan et diye yanıt verdi. Başhekimliğe çıktım ve orada sorunlu bir kişiye durumu anlattım. Kendisi sekreteri arayarak uyardı ve bana yardımcı olmasını söyledi. Tekrar sekreter yanına gittim ve kendisi kayıt açarak tahlil onayı için N**adında ki doktora yönlendirdi. Doktorun yanına girdiğimde doktor direk bana sekreterle tartışan sen misin diye sordu evet diyerek durumu anlattım. Doğru söylemiş mecbur değil barkod vermek için senin şikayet etmen yanlış, ben görevimi yapıyorum ve sadece kendi hastalarıma yardımcı olacağım sana yardımcı olmayacağım diyerek odadan çıkardı. Tekrar başhekimliğe çıktım ve durumu ilettim. Sorunlu kişi ile endokrin bölümüne indik. Orada bulunan gözlüklü, kilolu doktor yanındaki beyefendi odadan çıkarak" defolup gitsin nerede muayene oluyorsa olsun" diyerek güvenlik diye bağırmaya başladı. Hastaya bu şekilde davranılmasını çok yanlış buluyorum. Özel muayenede o ara ödeyerek azarlanıyoruz ve kötü muamele görüyoruz. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Kamuoyu bu konuda müdahalede yetersiz kalan yönetimden açıklama bekliyor!

www.sikayetvar.com sitesi "Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi" adıyla detaylı bir şekilde tarandığında; birçok olumsuzluğun, memnuniyetsizliğin, hastalara karşı kaba ve saygısız davranışın varlığı gözden kaçmamaktadır.

Konuyla ilgili bazı diğer şikayetleri okumak için tıklayın: 

https://www.sikayetvar.com/cumhuriyet-universitesi-tip-fakultesi-hastanesi

AdminAdmin