Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 28-07-2018 21:56

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE TEDAVİ EDİLEMEYEN MİNİK ZEYNEP ANTALYA'DA SAĞLIĞINA KAVUŞTU...

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde kopan parmağın yerine dikilebilmesi için uygun ekibin olmadığı gerekçesi ile Sağlık Bakanlığı devreye girmesi ile Antalya'ya sevk edilen 4 yaşındaki Zeynep Çağlar'ın tedavisi tamamlandı.

 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE TEDAVİ EDİLEMEYEN MİNİK ZEYNEP ANTALYA'DA SAĞLIĞINA KAVUŞTU...

Sivas'ta traktörün pervanesine kaptırması sonucu kopan parmağı Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde tedavi edilemeyen ve sonrasında Antalya'da dikilen 4 yaşındaki Zeynep Çağlar, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Yıldızeli ilçesi Sarıyar köyünde traktörün pervanesine kaptırması sonucu sağ el parmağı kopan ve Sağlık Bakanlığının devreye girmesiyle ambulans uçak ve helikopterle Antalya'nın Kumluca ilçesine sevk edilen Çağlar'ın tedavisi tamamlandı.

İlçede özel bir hastanede parmakları dikilen ve 10 günlük tedavi uygulanan Çağlar, hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

- Olayın geçmişi -

Sivas'ın Yıldızeli ilçesi Sarıyar köyünde yaşayan Osman ve Özge Çağlar çiftinin kızları 4 yaşındaki Zeynep Çağlar, evlerinin önündeki traktörün yanında oynarken küçük kardeşinin aracı çalıştırması sonucu traktörün pervanesine sıkışan sağ elinin bir parmağı kopmuş, iki parmağı yaralanmıştı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürülen ve uygun ekibin olmadığı gerekçesiyle tedavisi yapılamayan Zeynep Çağlar, ambulansla Kayseri'ye götürülmüştü. Küçük Zeynep, daha sonra Sağlık Bakanlığının devreye girmesiyle ambulans uçakla Antalya Havalimanı'na, helikopterle de Kumluca'ya sevk edilmişti.

AdminAdmin