Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 01-11-2018 23:49

ÜNİVERSİTEDE YAPILAN YATIRIMIN YİNE İŞE YARAMADIĞI, BOŞA GİTTİĞİ TEKRAR GÖRÜLDÜ!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız yönetiminin 100 binlerce TL harcayarak kampüste inşa ettirdi domuz istinat duvarı işe yaramadığı ve devlet bütçesi ile yapılan bu yatırımın tekrar mağduriyetlere neden olduğu bir daha belgelenmiş oldu. “Cumhuriyet Üniversitesinde yaşanan domuz paniği” yaklaşık 2.5 yıldır görevde bulunan Üniversite yönetiminin tedbirlerinin yetersiz kaldığı, sonuç alınamadığı tekrar görülmüştür.

ÜNİVERSİTEDE YAPILAN YATIRIMIN YİNE İŞE YARAMADIĞI, BOŞA GİTTİĞİ TEKRAR GÖRÜLDÜ!

 

  

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız yönetiminin 100 binlerce TL harcayarak kampüste inşa ettirdi domuz istinat duvarı işe yaramadığı ve devlet bütçesi ile yapılan yatırımın işe yaramadığı bir daha belgelenmiş oldu.  Üniversite  kampüsünde domuz sürülerinin cirit atmaya devam ettiği öğrenilirken, domuzların maddi ve manevi hasarlara neden olmaya devam ettiği bildiriliyor.

 

Edinilen bilgilere göre,  Cumhuriyet Üniversitesi kampüsünde, 4 Eylül Kültür Merkezi inşaatının önünde saat 18 civarında domuz sürüsü ile karşılaşıldı. İlaç mümessili Ömer Albayrak'ın (30) kullandığı 34 AIY 546 plakalı otomobil, yola aniden çıkan domuz yavrusuna çarptı. Yolun kenarına savrulan domuz, telef oldu. Otomobilde hasar oluşurken, sürücü Albayrak, kazayı yara almadan atlattı.

 

Domuz yavrusunun, üniversite yakınlarında inşa edilen domuz isnat duvarının bulunduğu Kardeşler Ormanı'ndan kampüse indiği sanılıyor.

KONUYLA İLGİLİ GAZETEMİZİN GÜNDEME TAŞIDIĞI ÖNCEKİ HABERLER İÇİN:

http://www.egemengazetesi.com/haber/13768/universitede-panik-set-domuzlari-engelleyemedi.html

http://egemengazetesi.com/haber/14445/cumhuriyet-universitesinde-domuzlardan-sonra-ayilar-icin-seferberlik-baslatildigi-ogrenildi.html

http://www.egemengazetesi.com/haber/13771/iddia-edildigi-gibi-bunlara-da-kadro-verildi-mi.html

http://www.egemengazetesi.com/haber/13809/rektor-mu-derebeyi-mi.html

AdminAdmin