Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 07-11-2018 08:04

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNİN İCRAATLARI MUHALEFETİ UMUTLANDIRIYOR!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Rektörlüğü akıllara durgunluk veren ve Sivas esnafını mağdur eden icraatlara devam ediyor. Kampus içerisine yapılan birçok yeni kafe, ticarethane ile öğrencinin şehre çıkması engellendiği görülürken buna bir yenisi daha eklendi.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNİN İCRAATLARI MUHALEFETİ UMUTLANDIRIYOR!

Ülkemizde ve özellikle ilimizde ekonominin durgun seyir ettiği bu aylarda Sivas esnafı da kan ağlıyor.

Üniversite Kampüsü,  merkezî yemekhane ve kütüphaneye fotoğraf çıktısı alınmak üzere bilgisayar tabanlı 2 adet fotomatik cihazı hizmete girdi.

Üniversitenin bu yeni uygulaması bazı esnaf ve dernekleri tarafından büyük tepki ile karşılanırken, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi muhalefetin ekmeğine yağ sürüyor yorumları yapılıyor.

Üniversite öğrencisine yönelik iş kollarında faaliyet gösteren, meteliğe kurşun atanan ve siftah bile edemez hale gelen esnaf Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğünün icraatlarının da buna tuz, biber olmaya devam ettiğini de öne sürülüyor.

Sivas esnafı ve ekonomisi kritik bir darboğazın eşiğinde 2019’nin yılında yapılacak olan yerel seçimlere kilitlenirken, Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız yönetimindeki Cumhuriyet Üniversitesinin icraatları muhalefet partilerini umutlandırmaya devam ettiği konuşuluyor.

En son genel seçimde Ak Partinin Sivas'ta oyunu yaklaşık %20 oranında düşürdü bilinirken bunun en büyük müsebbibi olarak gösterilen kötü yönetim anlayışı, çalışana, vatandaşa yaşatılan mağduriyetler, kayırmacı, ötekileştirici politikalarının başında Cumhuriyet Üniversitesi yönetimi gösterilmişti.

Ekonomik sıkıntının, yavaşlamanın süregeldiği bugünlerde bu oy kaybının yerel seçimlerde artarak süreceği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğünün icraatları, olumsuz haberlerle gündeme gelmesi, anılması vatandaşa yaşattığı her türlü mağduriyetin muhalefeti umutlandırdığı ve ekmeklerine yağ sürüldüğü görülüyor.


AdminAdmin