Politika
Giriş Tarihi : 20-02-2019 13:01

Meral Akşener'den Burhanettin Kocamaz açıklaması: Kumpas

MHP'den istifa ederek İyi Parti'ye geçen ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olan Burhanettin Kocamaz'ın ismi YSK'ya bildirilmemişti

Meral Akşener'den Burhanettin Kocamaz açıklaması: Kumpas

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayları Burhanettin Kocamaz'ın isminin dün saat 17:00'a kadar Yüksek Seçim Kurulu'na bildirilmemesine ilişkin olarak ''Bu hain kumpas aramızdan birilerinin ihmali gibi gösterildi. Bu bir ihmal, sorumsuzluk değildir... Tereddütünüz olmasın. Bu gerçeği herkes görecek. Burhanettin Başkan yeniden Mersin’e iyi gelecek'' dedi. 

 İyi Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısında konuştu. Akşener, İYİ Parti'nin Burhanettin Kocamaz'ın aday gösterememesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Kurulduğu günden bu yana tuzaklarla karşılaşan İYİ Parti, yeni bir tuzakla daha karşı karşıya. Buradan ilan ediyorum. Ne yaparsanız yapın bu tuzağı da Allah'ın izniyle bozacağız. Allah’ın izniyle bu hain kumpası da bozacağız! Hainlere inat, işte buradayız!

Bu bir ihmal değildir, bu bir sorumsuzluk da değildir. Bu İYİ Parti'ye yapılan dahili bir operasyondur. Biz bu operasyonun faillerini çok iyi biliyoruz. Partimiz üzerinde oyun oynayanlara karşı gerekeni yapmak aziz milletimize karşı borcumuzdur."

"Bekamıza bir tehdit varsa ekonomik krizdir"

Türkiye'nin beka sorunu değil ekonomik sorunu olduğunu söylen Akşener  "Türkiye'nin seçimini beka sorunu diyenlerin oyununa gelmeyeceğiz. Beka beka diyorlar ya muhtar ve belediye başkanı seçmenin beka ile ilgisi yoktur. Bu seçimde milletine verdiği sözleri tutmayan belediye başkanlarını, domates, biber kuyruklarını, trafik çilesini belediye başkanlarının icraatlarını oylayacağız. Bekamıza bir tehdit varsa ekonomik krizdir, işsizliktir, yoksulluktur" şeklinde konuştu

AdminAdmin