Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-03-2019 14:11

ÜNİVERSİTEDE YEMEK REZALETİ DEVAM EDİYOR!

Bilindiği üzere, kısa bir süre önce yaklaşık 2 yıldır Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Rektör Alim Yıldız Yönetimi tarafından vekâleten görevlendirilen Muhlis Öztürk görevden el çektirilerek yerine Muammer Çırçır getirilmişti.

ÜNİVERSİTEDE YEMEK REZALETİ DEVAM EDİYOR!

Daha önce birçok yemek skandalı ve çeşitli öğrenci memnuniyetsizliği, taşeron işçisi ilkokul mezunu bayanı bulaşıkçılıktan alıp masa bası işe veren, sonra bu bayana büro memuru unvanlı tabela yaptırıp odasına astıran, personeli sürekli tehdit ve baskı ile yönetmeye çalışıp herkesin nefretini kazandığı iddiaları ile gündeme gelen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı beslenme Şube Müdürü Yunus Yüksek’in gıda teknikeri bayan ile bone takılması isteği nedeniyle tartışması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Rektör Alim Yıldız tarafından Muhlis Öztürk görevden el çektirilerek yerine Muammer Çırçır getirilmesi ile anlaşılıyor ki, üniversitede öğrenci yemek skandallarına ve öğrenci memnuniyetsizliğini bir türlü gidermeye yeterli olamıyor.

Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri sosyal medya aracılıyla çıkan yemeklerin görüntülerini paylaşarak  “tıp öğrencileri için dev hizmet hemen yemek hem ders” gibi ifadelere yer vererek yaşadıkları acı durumu paylaşıyor ve dalgalarını geçiyorlar!

Öğrenciler, değişen isimlerin birçok yemek skandalı ve çeşitli öğrenci memnuniyetsizliğine çare olamadığı. tek çarenin ise acilen zihniyetin değişmesi gerektiğine vurgu yapmaktalar.

AdminAdmin