Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 21-03-2019 02:02

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİNE YARGIDAN YİNE TOKAT !...

Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi bağımsız Türk yargısı! tarafından atılan tokatları peş peşe hız kesmeden hissetmeye devam ediyor ve bu gidişte devam edecek.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİNE YARGIDAN YİNE TOKAT !...

Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız yönetimindeki Cumhuriyet Üniversitesi, DEMİRKAYA Ailesine geliştirdiği peşinen düşmanlık, mağdur etme, ötekileştirme ve yok etme girişimi tek tek yüce Türk yargısının kararları ile dönmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Üniversite yönetimi tarafından DEMİRKAYA Ailesi hedef tahtasına oturtulmuş, itibarsızlaştırarak, yönetim görevlerini üzerinden hukuksuz almış, maddi kayba uğratmış, özlük haklarını kısıtlayarak, çeşitli mobbingler uygulayarak 'Vurun abalıya' misali sürekli mağdur etmeyi sürdürüyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi, kurum içerisinde DEMİRKAYA soyadını ve kanını taşıyan herkesi mağdur etmeyi, kan davası olarak görüp, kin beslemeye, mobbing uygulamaya, soruşturmalara açmaya hız kesmeden devam ediyor.

Gazeteci kimliği yanı sıra Cumhuriyet Üniversitesi 4. sınıf öğrencisi olan Denizalp DEMİRKAYA Cumhuriyet Üniversitesi ile ilgili gazetemiz yazım ailesi tarafından üretilen,  kaleme alınan haberler nedeniyle büyük rahatsızlık duyan Rektör Alim Yıldız yönetimi tarafından öğrenci kimliği fırsat bilinmiş bu zamana kadar hukuksuz keyfi 4-5 idari soruşturma ile karşı karşıya bırakılmış çeşitli cezalara verilerek eğitim hakkı elinden alınmaya, gasp edilmeye çalışılmış.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Denizalp DEMİRKAYA’nın halası olan ve yıllardır başarılı bir şekilde üniversite Vakıf Okullarında Almanca Öğretmeni olarak çalışan, öğrencileri ve aileleri tarafından sevilen  Yasemin DEMİRKAYA TOZKOPARAN’nın tazminat bile verilmeden işine son vermiş ekmeği ile oynanmıştı.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Denizalp DEMİRKAYA’nın annesi olan Cumhuriyet Üniversitesi Başhemşiresi Nezahat DEMİRKAYA’nın yönetim görevi üzerinden alınmış ilçeye sürülmüş, mahkemeleri kazanmış ve üniversite yönetimi tarafından geç uygulanan mahkeme kararı ile döndükten sonra şeklen görevine iade edilmiş olsa dahi mobbing altında çalışmayı ve soruşturmalar ile mücadeleyi sürdürmektedir.

Hukuksuz, birilerin talimatı ile ceza verdirmek için seçildikleri düşünülen tüm soruşturmacıların kim oldukları, isimleri tek tek üniversite camiası ve kamuoyu tarafından bilinmektedir.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve rektör danışmanı olarak görev yapan öğretim üyesi Doç.Dr. Oğuzhan Görler’e gazetemiz sahipliğine ve ailesine kasten ağır hakaretten savcılık tarafından dava açılmak üzere mahkemeye sevk edildiği ve ilk duruşmanın görüldüğü bilinmektedir.

Cumhuriyet Üniversitesi yönetiminin hak hukuk tanımayan uygulamaları; ahlaki hiçbir değer yargısı ile açıklanması mümkün olmayan, salt gazetemizin yayın politikasını karalamaya, susturmaya, sindirmeye yönelik asılsız, çirkin uygulamalar kamu kaynaklarını etkin kullanmayarak çarçur ederek yargı giderlerine harcamaktan ve yargıyı meşgul etmekten öteye geçmemektedir.

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörlüğünden edinilen bilgilere göre,  kana kan, dişe diş mücadele edildiği, önümüzdeki günlerde yine platformumuz özellikle özel ilişkileri ile ulusal anlamda DEMİRKAYA soyadının tanınırlığını ve güvenirliğini her türlü sağlamış genel yayın koordinatörlüğümüz öncülüğünde ulusal anlamda Türkiye gündemine bomba gibi düşecek bazı haberlerin seçim yoğunluğu nedeniyle değerlendirmeye alınmasının doğru olmadığı,  zamanının beklendiği seçim sonrası haberlerin gazetelerde basılacağı ve haber sitelerinde yer alacağı müjdesi verildi.

Sivas idari yargısından çıkmayan karar Ankara’dan yüksek mahkemeden geldi

Gazetemiz Sahibi Denizalp Demirkaya’nın babası olan ve genel yayın koordinatörlüğümüzü yürüten Uzm. Oğuz Demirkaya bildiği üzere, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Meslek Yüksekokulunun en üst idari yöneticisi olarak görev yapmaktayken Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız yönetimi tarafından 07.11.2017 tarihinde yönetim görevi üzerinden alınmış ve itibarsızlaştırmaya çalışarak Bilgisayar İşletmeni olarak Suşehri ilçesindeki bulunan Sağlık Meslek Yüksekokuluna sürülmüş maddi olarak büyük kayıplar yaşattırılmıştır.

Sürgün burada bilmemiş ve aynı gün Suşehri içerisinde faaliyet gösteren diğer Timur Karabal Meslek Yüksekokuluna sürülmüştü.

1 ay içerisinde DEMİRKAYA yine Bilgisayar İşletmeni olarak Suşehri ilçesinden Kangal Meslek Yüksekokuluna sürülmüştü.

Sivas’ta idari yargının, idari davaların en popüler ve başarılı ismi olarak gösterilen Avukat Serhat Albayrak tarafından açılan dava sonucu Ankara Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi’nin 2018/2480 esas ve 2018/3818 nolu kararı gereği Oğuz Demirkaya’nın yürütmekte olduğu Yüksekokul sekreterliği görevi üzerinden alınarak,  Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız yönetimi tarafından bilgisayar işletmenliğine düşürülmesini mevzuata ve hukuka uyarlılık bulmadı,  yoksun kaldığı parasal haklarının dava tarihinden itibaren işlemiş yasal faizi ile birlikte kesin olmak üzere karara bağlamıştır.

Bu karar DEMİRKAYA ailesinin yüce Türk yargısında kazandığı kararlardan sadece biridir. Yapılan haksızlıklara DEMİRKAYA ailesi yargı kararlarıyla cevap vermekte ve adaletsizliklere dur diyerek, hakkını aramak isteyen mazlumlara örnek teşkil etmektedir.

İŞTE O MAHKEME KARARINDAN BİR KESİT:

AdminAdmin