Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 08-04-2019 09:36

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İÇKİ ŞİŞELERİ İLE Mİ SÜSLENİYOR?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesi içerisinde personel yemekhanesi karşısındaki ağaçlık alanda alkol içildiği ve bu alkol şişelerinin olay yerine bırakıldığı görüntülendi.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İÇKİ ŞİŞELERİ İLE Mİ SÜSLENİYOR?

Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız yönetimindeki Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yabanı hayvanların özellikle domuzların üniversite yerleşkesine girmemeleri için yüz binlerce TL harcayarak 4 Km uzunluğunda istinat duvarı yaptırdığı halde yine domuzların kampus içerisinde mesken tutmalarına, öğrencilere, personelle korku ve tehlike salmalarına engel olamadı.


Belediyecilik hizmetlerine önem veren bu üniversite yönetimi kapılar yaptırdı, yolları genişletti, HGS sistemi koydu, yalnız yarışan otomobillere, ölümlü kazalara engel olamadı!


Her fırsatta Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ve ekibi tarafından son sistem güvenlik sistemleri ile donatıldığı ifade edilen Üniversite Kampusuna hırsızlar dadandı. İş makinelerinin mazotu çalındı.

Son olarak ise, kampusu güvenli yerleşke olarak ilan eden bu zihniyet viski içenlere, alem yapanlara engel olamadıkları gibi kampus alanın içki şişeleri ile bezenmesine de engel olamadıkları görüntülendi.

Şehir halkı, kampüste öğrenciler, bazı akademik ve idari personel bu kadar beceriksiz bir yönetim görmedik derken, Sıvasın ekmek kapısı, bacasız Fabrikasını kendi özgü yönetimleri ile hiçbir şeye benzetemediğini ifade etmektedirler.

AdminAdmin