Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 28-05-2019 12:29

SİVAS'TA ÜNİVERSİTEYE TIP DOKTORU OLMAYAN KİŞİ TIPTAN SORUMLU REKTÖR YARDIMCISI OLARAK ATANDI!

Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız yönetimindeki Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde skandal atamalara hız kesmeden devam ediliyor.

SİVAS'TA ÜNİVERSİTEYE TIP DOKTORU OLMAYAN KİŞİ TIPTAN SORUMLU REKTÖR YARDIMCISI OLARAK ATANDI!

Ekteki resmi evrakta görüleceği üzere, geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz ve Sivas Cumhuriyet Üniversiteden ayrılarak Sağlık bakanlığına geçen Tıptan sorumlu Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hilmi Ataseven’ın yerine Tıp Doktoru mezunu olmayan Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Mezunu olan Prof.Dr. Ahmet Alim’in atandığı bildirildi.


 

Sivas’ta özellikle Cumhuriyet Üniversitesindeki yaşanan büyük sıkıntılar, sağlık alanındaki açıklar, vurdum duymaz davranışlar kamuoyunun malumu olduğu, siyasi iktidarın bir çok alanda yetersiz kaldığı iddia edilirken, Sivas'ta Tıptan sorumlu Rektör yardımcılığına tıp doktoru mezunu olmayan, Fen-Edebiyat Fakültesi mezunu bir kişinin Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız tarafından atanması en büyük skandal ve liyakatsizliğin göstergesi olduğu ve her geçen gün üniversitenin daha da berbat bir hal aldığı, siyasi iktidarın ve Cumhurbaşkanlığının buna seyirci kaldığı ifade edilmeye devam ediyor.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin