Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-07-2019 02:11

DEMİRKAYA’dan SİVAS ZARA KAYMAKAMINA ZİYARET

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü ve Yaygın (Ulusal) Basın Resmi Temsilcisi görevinde bulunan Uzm. Oğuz DEMİRKAYA kısa bir süre önce Sivas Zara Kaymakamlığına atanan Mehmet SAYIN’ı ziyaret etti

DEMİRKAYA’dan SİVAS ZARA KAYMAKAMINA ZİYARET

Uzm. Oğuz DEMİRKAYA Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Sivas Zara Kaymakamı ziyareti noktasından fazla ayrıntıya değinmez iken whatsapp üzerinden yaptığı paylaşımda “El emeği göz nuru ilk Bakır çalışmamı Sivas Zara Kaymakamı Sayın Mehmet SAYIN’a hediye ettim” ifadelerine yer verdiği dikkat çekiyor.

Ziyaretin ayrıntıları hakkında açıklama yapmayan Demirkaya ısrarlı sorumuz üzerine sadece; “Kaymakam bey genç, dinamik ve çalışkan gelecek vaat eden bir devlet adamı, Sivas Zara ilçemiz çok şanslı böyle bir Kaymakam nasip olduğundan. Zara daha da gelişecektir.

Kendilerine üstün başarılar diliyorum ben ve benden olan, Ulusal anlamda faaliyet gösteren tüm arkadaşlarımız bundan sonra ki süreçte Zara ilçesinin tam anlamıyla yanındayız, tanıtım ve bize düşen her görevi emir sayarız. 

Türkiye’deki kutuplaşmaların ve ayrışmaların, ön yargıların, yanlış anlamaların, peşinen gerçekleştirilen düşmanlıkların yıkılması, bütünleşmeye ve demokratikleşmeye dönüşmesini arzu eden bizler tarafların asgari müştereklerde uzlaşması, buluşması tek çıkış yoldur. Bunun tersini yapanlar ve  düşünenlerin durumu ortadadır” dedi.

Demirkaya açıklamasının devamında; “Bu düşüncelerimi ve benim ciddiyetimi, samimiyetimi göstermek adına değer verildiklerinin de bilinmesi için tamamen tarafıma ait 10’larca yaptığım şuanda Cumhurbaşkanlığında, Mecliste ve birçok yere hediye edilen Bakır Rölyef çalışmamın ilkini Sayın Ailesine hediye ettim. 2.si Sivas’ta sanata büyük hizmetleri olmuş değerli bir ağabeyimde 3.sü de eşim Nezahat hanımın odasında.

Bu ziyaretimin, düşüncelerimin bilinmesi ve herkese örnek olması düşüncesiyle paylaştım” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin