Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 11-10-2019 00:37

CUMHURİYET ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE “AZ KALSIN KOLUMU KESECEKLERDİ”

www.sikayetvar.com sitesine “Ömer” isimli kişinin yaptığı şikâyet ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde “az kalsın kolumu keseceklerdi” ifadelerine yer verdi.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE “AZ KALSIN KOLUMU KESECEKLERDİ”

www.sikayetvar.com sitesine “Ömer” adlı kişinin yaptığı şikâyet ile  “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ortopedi bölümünde Z*** ve asistan ekibi kolumdaki bir kırık çıktığı yapamadı, az kalsın kolumu keseceklerdi. Bunları Sağlık Bakanlığı'na dahi şikayet ettik, bir sonuç alamadık" ifadelerine yer vererek şikayette bulundu.

Konuyla ilgili detaylara ulaşmak için; İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Gazetemiz Genel Yayın Koorninatörü ve Yeniçağ Gazetesi Sivas Temsilcisi olan Uzm. Oğuz DEMİRKAYA Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Ömer Tamer Doğan’a ulaşmaya çalıştığı, yalnız Başhekim Doğan’ın konuyla ilgili sessizliğini koruduğu, cevap bile veremediği öğrenildi.

Konuyla ilgili cevap alamayan Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Uzm. Oğuz DEMİRKAYA Üniversite Başhekimi Prof.Dr. Ömer Tamer Doğan’a bir SMS mesaji göndererek, “Hoca ben size 'hoca bu ne iş' diye soruyorum siz bana cevap vermeniz gerekirken beni engeliyorsunuz whatsappatan biz bunu geniş kitlelere ulaştıralım belki resmi web sitenizden cevap verme gereği duyarsınız. Sevgilerimizle...” ifadelerine yer verdiği öğrenildi.

“Ömer ” adlı şikâyetçinin  www.sikayetvar.com adlı siteye yaptığı şikayeti yorumsuz olarak kamuoyunun bilgisine sunarız.

Vurdumduymaz bu yöneticiler ile çalışan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız yaklaşık 9 ay sonra yapılacak olan Rektör atamasında yeniden Rektör olup olamayacağı, olup olmaması gerektiğini Sivas ve Ülke kamuoyunun  takdirine sunuyoruz.

Kamuoyu bu konuda yönetimden açıklama bekliyor!

www.sikayetvar.com sitesi "Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi" adıyla detaylı bir şekilde tarandığında; birçok olumsuzluğun, memnuniyetsizliğin, hastalara karşı kaba ve saygısız davranışın varlığı gözden kaçmamaktadır.

Konuyla ilgili bazı diğer şikayetleri okumak için tıklayın: 

https://www.sikayetvar.com/cumhuriyet-universitesi-tip-fakultesi-hastanesi

AdminAdmin