Sivas
Giriş Tarihi : 31-10-2019 03:52

İMRANLI BELEDİYESİ, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE KARDEŞ BELEDİYE OLMAYI HAK ETMİYOR!

Sivas’ın İmranlı İlçesinin CHP’li Belediyesi ile yine CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaklaşık 1 hafta önce Cumhuriyet Halk Partisinin CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun’un imzasıyla kardeş belediye olarak belirlendi.

İMRANLI BELEDİYESİ, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE KARDEŞ BELEDİYE OLMAYI HAK ETMİYOR!

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Uzm. Oğuz DEMİRKAYA İmranlı Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olmasını ne gerekçeyle hak etmediği konusuyla ilgili önümüzdeki günlerde hangi gerekçeler ve somut olgulara,  doyurucu ve tatmin edici verilerle dayanan önemli bir yazı dizisi hazırlayacağını ve kamuoyu ile paylaşacağını, İstanbul’da, Ankara’da benzer konular çerçevesinde bazı önemli kişileri ile de görüşme yapacağını dosyalar sunacağını aktardı.

Genel Yayın Koordinatörü Uzm. Oğuz DEMİRKAYA yaptığı açıklamada; “Benim hangi konuda yetenek sahibi olduğumu nerelere elimin, kolumun uzanacağını benim özel arabamda geri vitesin olmadığını beni yakinen tanıyan herkes bilir. Ben birilerinin etrafında bulunan, belki akıl danesi, leş bekleyen kargalar gibi davranan, selamsızları, örgütü teslim almayı hedefleyen, makam araçları ile volta atan, şekil yapan, berbere traş olmaya giden, bir fotoğraf makinesinin flaşını bile kapatmayı beceremeyen ama ağzı iyi laf yapan, kendini iyi satabilen kadroları 35 yıldır tanıyorum. Onların genetik yapılarını da çok iyi biliyorum.” ayrıca Demirkaya “sağı, solu, kıçı, başı renkli, boyalı kişilerinde neye kime hizmet için ne amaçlı bazı görevlere talip olduklarını, olacaklarını hangi filmde, yapımda kimi yönetmen, senarist veya kim veya kimleri artist yazacaklarını kimi figüran olarak kullanacaklarını ben bilmesem de! benim kardeşlerim, büyüklerim çok iyi biliyor onlardan öğreniyorum, izin vermeyeceğiz cast ajansının sahibi onlar benim kardeşlerimin ve parti büyüklerimin kimin artist veya manken olacağına kimin etek giydirilip dansöz olarak oynatılacağına onlar karar verir bana da bu noktada bir görev düşerse bu ülkenin geleceği uğruna her şeyin çok güzel olması için seve seve yardımcı olurum katkı sağlarız yüksek izlenme oranı şimdiden garanti olacak olan dijital mikro film çekeriz arkalarında değil yanlarında olurum herkesin gerçekleri öğrenmeye hakkı var olacakta bizler birileri gibi şahsi ikbal, para pul makam mevki derdinde değiliz, hiçbir zaman olmadım birilerin önünde eğilip, sen ağasın, paşasın deseydik, önümüzü iliklemiş olsaydık düşüncemizi yok sayar, devrimci olamazdık”  ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin