İstanbul
Giriş Tarihi : 11-11-2019 16:58

AKP'li Meclis üyeleri ile İmamoğlu arasında sert tartışmalar

İBB Meclisi Kasım ayı 1. oturumu Saraçhane'de Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşiyor. AKP'li Meclis üyeleri ile İmamoğlu arasında sert tartışmalar yaşanıyor.

AKP'li Meclis üyeleri ile İmamoğlu arasında sert tartışmalar

ANKA'da yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Kasım ayı 1. oturumu Saraçhane'de yapılıyor. İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, ekonomi ile ilgili konuşma yaptığı sırada AKP'li üyeler tepki gösterdi. Özkan'ın konuşmasına müdahale edenleri engellemeye çalışan İmamoğlu, bu cümleleri kurmak zorunda kaldı.

İMAMOĞLU: BEN MECLİS BAŞKANIYIM 

Mecliste gergin anlar devam ederken İYİ Parti Grup Başkan vekili İbrahim Özkan, "Damadın dediği gibi ekonomizin Nisan'dan Mart'tan, Kasım'ın Ekim'inden daha iyi olduklarını zannetikleri bu dönemde" derken AKP'li meclis üyelerinden tepki sesleri yükseldi. İbrahim Özkan ise "Konuşmamı bitirim lütfen müsade edin" dedi. Seslerin devam etmesi üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu müdehale etti. İmamoğlu, "Arkadaşlar bakın bağırarak hiç bir yere varamayız. Bir müsade edin. Lütfen yerinize oturur musunuz?" derken karmaşanın devam etmesi üzerine İmamoğlu, "Yerinize oturur musunuz? Biraz daha bağırın, biraz daha bağırın. Bekliyorum susmanızı. Şimdi müsade edin bakın içeride grup başkan vekillerinin katıldığı toplantıda,Grup başkan vekiliniz burada saat sınırlamasıyla ilgili" dedi.

İşte o anlar:

İŞTE GERGİN ANLARDA YAŞANAN KONUŞMALAR:

AKP Meclis Üyeleri: Bağırışları... 

İmamoğlu :Bir müsade edin cümleyi dinleyin, müsade edin ya bir cümleyi bitirim. Saat konusu sırasında sınırlamaya gerek yoktur kararı verilmiştir.  

İmamoğlu: Ya bir müsade eder misiniz arkadaş niye bağırıyorsun, ya niye bağırarak konuşuyorsun sakın ol ya... 

AKP Meclis Üyeleri: Bağırışlar

İmamoğlu: Kim dedi onu "sen niye bağırıyorsun" diye ben anlamadım...

İmamoğlu: Biri dedi sen niye bağırıyorsun?

İmamoğlu: Ben bağırmıyorum ben meclis başkanıyım 

İmamoğlu: haddini bildiririm sana haddini bil, sakın ol, elini indir, elini indir 

İmamoğlu: Sayın Grup Başkan Vekili terbiye sınırlarını aşan üyeni uyar, üyeni uyarmayı bilirim lütfen... 

AdminAdmin