Gündem
Giriş Tarihi : 21-01-2020 13:40

AKP'ye yakın AKİT yazarı Dilipak 'FETÖ'nün siyasi ayağını' ifşa etti

AKP'ye yakın AKİT yazarı Abdurrahman Dilipak, FETÖ'nün siyasi ayağını ifşa etti. AKP'nin, BCG ile baş etmek için AKP sırtını FETÖ'ye dayadığını söyledi. Dilipak, "AK Parti'nin 3'te 2'sinin bir şekilde fotoğrafını bulabilirsiniz." dedi.

AKP'ye yakın AKİT yazarı Dilipak 'FETÖ'nün siyasi ayağını' ifşa etti

 

 

AKP'ye yakın AKİT yazarı Abdurrahman Dilipak, AKİT TV'de Derin gerçekler isimli programda tartışma çıkaracak açıklamalarda bulundu. Dilipak, AKP'nin, BCG ile baş etmek için AKP sırtını FETÖ'ye dayadığını söyledi.

"MAYINLI TARLA"

Dilipak, "BCG ile baş etmek için AKP sırtını FETÖ'ye dayamıştı. FETÖ ile baş etmek için de Dolmabahçe mutabakatından sonra BCG'ye dayadık. İstersen beni mayınlı tarlaya fazla sürme olur mu?" ifadelerini kullandı.

"KİM KENDİ İÇİNİ TEMİZLEDİ?"

Dilipak, "Yani bu iş sadece Zaman gazetesinden Sızıntı dergisinden ibaret miydi? Bütün gazetelerde bütün cemaat yapılarında vardılar. Bütün vakıflarda, derneklerde, sendikalarda vardılar. Kim kendi içini temizledi?" diye sordu.

'ASIL KRİPTOLAR KENDİLERİNİ AKLADILAR'

FETÖ operasyonlarının AKP zarar verdiğini ima eden Dilipak, "Bir sürü kişi gözaltına alınıyor, görevden el çektiriliyor. Bu seçim sonuçlarının ortaya çıkmasında bu yanlış politikanın da payı var. Banka hesabı var diye bir sürü adamı... Onu ihbar edenler, asıl kriptolar kendilerini akladılar." dedi.

"AKP PARTİ'NİN 3'TE 2'SİNİN FOTOĞRAFINI BULABİLİRSİNİZ"

Dilipak, "AK Parti'nin 3'te 2'sinin bir şekilde fotoğrafını bulabilirsiniz. Türke Olimpiyatları il il gezdirilirken gitmeyen il, ilçe teşkilatı mı vardı?" sorusunu yöneltti. 

Karşısındaki sunucu Bülent Deniz, "O zaman ivme o yöndeydi, bu kasıtla da gitmiyordu kimse..." cevabını verdi.

"HERKES KUCAK KUCAĞAYDI"

Dilipak, "Vali de oradaydı, kaymakam da oradaydı, belediye başkanı da, vakıflar, dernekler, sendikalar herkes kuçak kucağaydı" diyince, Deniz, "BCG'ye uyanamadığımız gibi FETÖ'ye uyanamadığımız zamanlar diye nitelendiriliyor" dedi.

İşte Dilipak'ın çok konuşulacak o sözler:

 

AdminAdmin