Gündem
Giriş Tarihi : 22-01-2020 15:52

Kamer Genç unutulmadı

Duayen siyasetçi Kamer Genç vefatının 4. yılında CHP lideri Kılıçdaroğlu başta olmak üzere birçok siyasetçi, aydın, gazeteci ve yurttaş tarafından hem sosyal medyada hem mezarı başında özlemle anıldı.

Kamer Genç unutulmadı

Ünlü siyasetçi CHP eski Milletvekili Kamer Genç,  vefatının 4. yılında Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Ramazan Köyü'ndeki mezarı başında anıldı.

Mezar başındaki anmaya CHP Grup BaşkanVekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, CHP Parti Meclisi Üyesi Pınar Uzun, partililer ve yurttaşlar katıldı.

Tören sonrası Twitter'dan açıklamada bulunan CHP Grup BaşkanVekili Özgür Özel, "Siyasetteki ustam, Cumhuriyet sevdalısı #KamerGenç'i ölümünün 4'üncü yıldönümünde Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Ramazan Köyü'ndeki mezarı başında andık. Kamer ağabeyimizi çok özlüyoruz, onu unutmayacağız." dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN MESAJ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Genç için bir anma mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Haksızlığa karşı büyük mücadeleler veren, daima haklının ve halkının yanında yer alan, karanlıkta kalan yolsuzlukların üzerine elindeki fener ile yürüyen cumhuriyet ve demokrasi sevdalısı #KamerGenç’i aramızdan ayrılışının 4. yılında saygı, rahmet ve özlemle anıyorum” ifadelerini kullandı.

TUNCAY ÖZKAN: KAMER GENÇ 4 YILDIR ARAMIZDA YOK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyete ve Atatürk'e bağlıydı. Hırsıza hırsız dedi, çalandan hesap sordu. AKP-FETÖ ortaklığının maskesini Meclis'te ilk o indirdi. 4 yıl olmuş aramızdan ayrılalı. Huzurla uyu, mücadelen hep yaşayacak #KamerGenç" dedi.

AdminAdmin