Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 26-01-2020 03:36

REKTÖR ALİM YILDIZ’IN TEKRAR ATANMASI MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR!...

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde malzeme eksikliği, sorunlara çözüm odaklı yaklaşılmaması ve yaşanan hasta mağduriyetleri ile ihmal ve ilgisizlik nedeniyle hastalara tam anlamıyla tedavi hizmetinin verilemediği yönündeki somut veriler birkaç haftadır Sivas’ın gündeminde.

REKTÖR ALİM YILDIZ’IN TEKRAR ATANMASI MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR!...

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde malzeme eksikliği, sorunlara çözüm odaklı yaklaşılmaması ve yaşanan hasta mağduriyetleri ile ihmal ve ilgisizlik nedeniyle hastalara tam anlamıyla tedavi hizmetinin verilemediği yönündeki somut veriler birkaç haftadır Sivas’ın gündeminde. Konu ile ilgili AKP Sivas Milletvekili Semiha EKİNCİ´nin Sivas SRT televizyon kanalında gazetecilerin sorunlarını cevaplarken yaptığı açıklamalar çok önemli bulundu. AKP Sivas Milletvekili Semiha EKİNCİ Sivas SRT televizyon kanalında yaptığı açıklamalar Üniversite camiasının ve Sivas kamuoyunun Rektör Prof.Dr. Âlim Yıldız’ın tekrar Rektör olarak atanmaması isteğinin bir anlamda perçinleştirmiş olduğu ve AKP iktidarının Sivas ile ilgili önemli gelişmelere imza atacağının sinyali olarak değerlendirildi.

Ayrıştırıcı, öteleyici, sorun çözmek yerine sorun yarattığı sıkça dillendirilen Rektör’ün yerine kapsayıcı, sorun çözen ve şimdiye dek yapılan hasarları onaracak, Üniversiteyi tanıyan, hoşgörülü bir Akademisyen’in Rektör olarak atanması kamuoyunun beklentileri arasında.

İŞTE AKP MİLLETVEKİLİNİN SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI:

 

AdminAdmin