Sivas
Giriş Tarihi : 12-04-2021 05:24

CHP Sivas İl Başkanlığı borç batağında mı?

İşçi Emeklisi Yılmaz Coşkun’un idaresindeki CHP Sivas İl Başkanlığı her geçen gün borç batağına saplandığı iddia ediliyor.

CHP Sivas İl Başkanlığı borç batağında mı?

Bilindiği üzere, geçmiş haftalarda eski CHP Akıncılar ilçe Başkanı Hüseyin Çiçek yerel ve ulusal basında gündeme oturan bir açıklama yaparak,  CHP Sivas Akıncılar ilçe binasının kirasını bir yıldır ödenmediğini, mağdur edilen iş yeri sahibinin mahkemeye başvurmaya hazırlandığını "Parti bu kirayı bana yıkmak istiyor" demişti. O günden bu yana konunun akıbeti hakkında bir bilgiye ulaşılamadı.

Hüseyin Çiçek ayrıca CHP Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun ve Milletvekili Ulaş Karasu hakkında bomba açıklamalar yapmıştı.

Hüseyin Çiçek’in o bomba açıklamasını tekrar hatırlayalım:


 

 

Önceki dönem CHP Sivas İl Başkanı Dr. Ahmet Turan Temel döneminden İşçi Emeklisi Yılmaz Coşkun yönetimine yüklü, önemli bir miktar paranın devredildiği biliniyor.

İl ve merkez ilçe parti binasının parti mülkü olduğu bilinirken, kalan ve daha sonra genel merkezden gönderilen paranın yönetilemediği, hiçbir gözle görülen parti faaliyetinde veya çalışmasında, tanıtımında vs. kullanılmadığı, bir anlamda har vurup harman savurulduğu, çarçur edildiği ve o devredilen paradan fazla borç yapıldığı ve bu borcun ödenemediği öne sürülüyor.

AdminAdmin