Sektörel
Giriş Tarihi : 18-10-2011 10:33

FLY CAFE PERGEL İNŞAAT FARKI İLE HİZMETTE

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın iç ve dış hatlar gidiş tarafı dış kısmında hizmete giren “Fly Cafe”, Pergel İnşaat tarafından tamamlandı.

FLY CAFE PERGEL İNŞAAT FARKI İLE HİZMETTE


İki yıl üst üste dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı seçilen ve dört yılda yolcu sayısını dört kat arttıran İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın, her gün ağırladığı on binlerce misafirine yeni bir sürprizi var. Havaalanının yoğunluğundan kaçıp, açık havada keyifli bir mola vermek isteyenlerin yeni adresi: Fly Cafe.        

Havaalanı genel konseptine uygun olarak hazırlanan tasarım, gelen misafirlerin uçuşlarını beklerken rahat bir şekilde vakit geçirmelerine olanak sağlıyor. Yarı açık oturma alanı ile yaz-kış misafirlerin hizmetine sunulan kafe alanının sadeliği ve kullanım rahatlığı ön planda tutuldu. 

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve mühendislik alanında uzmanlaşan Pergel İnşaat San. Tic. A.Ş. tarafından tamamlanan “Fly Cafe”, LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş. tarafından hizmete açıldı.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve mühendislik alanında uzmanlaşan Pergel İnşaat San. Tic. A.Ş, çelik konstrüksiyon, betonarme sanayi yapıları ve sosyal bina yapımı, aynı zamanda bunların bakım ve onarım işleri, her türlü elektrik ve mekanik tesisat işleri, ihale dosyası hazırlığı, proje yönetimi, dekorasyon – tasarım konularında anahtar teslim çalışmaktadır. Pergel İnşaat A.Ş., genç ve dinamik kadrosu ile, inşaat projeleri hazırlığı, inşaat sözleşmeleri yönetimi, kontrolörlük ve süpervizasyon hizmetleri, her türlü kaba ve ince inşaat taahhüt işlerini yürütmektedir.

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

Metin BOSNAKMetin BOSNAK