Ekonomi
Giriş Tarihi : 07-04-2013 03:59

SEDAT KARAGÖZ İÇ GİYİM PİYASASINI SALLAYACAK

........

SEDAT KARAGÖZ İÇ GİYİM PİYASASINI SALLAYACAK


Türk ve dünya turuzmu ve basın-yayın dünyası literatürüne; ‘Turizmagazinizm’ kavramnı sokan Gazeteci-Yazar Sedat Karagöz, şimdi de tekstil dünyasına giriş yapmaya hazırlanıyor..

İlk olarak ‘Very Special Underwire’ konseptli iç çamaşırı üretecek olan Karagöz’ün; orta ve uzun vadede ise iç çamaşırı ile birilkte, gece kıyafetleri ile ön plana çıkan bir marka yaratma azim ve amacında olduğu ifade ediliyor…

Üretim için ilk olarak 500 milyon TL’lik bir yatırım hamlesine kalkan Sedat Karagöz’ün, reklam bütçesi için ise, 2 milyar TL’yi gözden çıkardığı gelen bilgiler arasında…

Öte yandan, Sedat Karagöz’ün üreteceği iç çamaşırlarının maka yüzü ve reklam karakteri olmak için şimdiden çok sayıda yeril ve yabancı man9ken ve sanatçının başvuru yaptığıbelirtildi. Sedat Karagöz’ün ise; beş isim belirleyerek; gerek maka yüzü, gerekse reklam filmlerinde bu beş isimle yoluna devam edeceği vurgulandı.

Yine faklılık yaratacak


Türk ve dünya turuzmu ve basın-yayın dünyası literatürüne; ‘Turizmagazinizm’ kavramnı sokan Gazeteci-Yazar Sedat Karagöz’ün, üreteceği iç çamaşırları ile, iç çamaşırı dünyasında da köklü değişimler ortaya koyacağı kesin gözü ile bakılıyor. Konu ile ilgili olarak BALKAN HABER AJANSI Genel Yayın Yönetmeni Tauna Aymula Safirkaptanoğlu’na özel açıklamalarda bulunan Sedat Karagöz, asolanın farklılık yaratmaktan çok, farklılığın hemen hazmedilerek algılınmata güçlük çekilmeyen bir değişime imza atılması olduğunu vurguladı. Karagöz şunları söyledi:

‘İç çamaşırı, tüm dünyada asırlardır gizemli bir şıklık olarak karşımıza çıkmış bir kavramdır. Doğal olarak kadın endeksli bir ivme kazanmış olan iç çamaşırı piyasasında, bigüne kadar bilinik jartiyer, siyah ince çorap, file çorap, transparan kilot ve sütyen ya da lila ve kırmzı ağırlıklı tonların sergilendiği yata kıyafetleri, artık sıradan bir jean etkinsi aşamamaktadır. Biz, ‘İçiniz şık, dışınız şık’ sloganı ile, bambaşka bir konsept ortaya çıkartacağız. Bu konuda dünyaca ünlü stilist, modelist, designer ve tasarımcılarla görüşmelerimiz sürüyor. Eylül-Aralık döneminde, başta ABD ve Fransa olmak üzere, Almanya, İngiltere, İtalya, Çin, Japonya, Hindistan, Brezilya, Arjantin, Şili, İsveç, Norveç ve Danimarka’da, bire bir aldığım randevularla, toplam 147 ünlü imle bir araya geleceğiz. Şuna inanabilirsiniz, 2014 Mayıs ayından itibaren, dünya tekstil piyasası, Sedat Karagöz’ün ürettiği iç çamaşırlarını; dolayısıyla Türkiye’yi konuşacak. Eylül 2015 hedefimiz ise, ‘Suarende’ adı ile üreteceğimiz gece kıoyafetleri ön plana çıkacak. Tekstil dünyası, çok ama çok değişecek’ şeklinde konuştu.

AdminAdmin