Magazin
Giriş Tarihi : 16-07-2013 13:39

ÜNLÜLERİN YENİ KEŞFİ ESPAVO

Paparazzilerden kaçıp Espavo Beach Restaurant'a sığınıyorlar

ÜNLÜLERİN YENİ KEŞFİ ESPAVO

Bodrum Gümüşlük Bölme Plajı'nda Haziran 2013'te açılan Espavo Beach Restaurant, şu aralar ünlülerin uğrak yeri oldu. Paparazzilerden kaçıp, Espavo Restaurant'a ait plajda yaz mevsiminin tadını çıkarıyorlar. Bazı ünlü isimler, üç öğün yemeklerini de Espavo'da yemeyi tercih ediyorlar. Espavo'nun sahipleri Tayfun ve Hannur Tarhan çifti, gelen misafirleri sıcacık bir aile ortamında ağırlıyorlar. Tayfun Tarhan'ın kendi özel tarifi ile hazırladığı köfte ve kebaplar, Espavo'ya gelenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Hannur Tarhan'ın ise yaptığı pide ve özel ekmekler, tadına bakanları hayrete düşürüyor. Akşamları da jazz eşliğinde, arkadaşlarınızla içkinizi yudumlayabilirsiniz. 

Espavo'da kahvaltı yapmadan, Bodrum'dan ayrılmayın

Hemen her restoran, kendi kahvaltı menülerini diğer restoranlarla yarıştırır. Ancak Espavo'daki mavi bayraklı denizin manzarası eşliğinde yapılan kahvaltının tadına bakmadan, Bodrum'da tatil yaptık demeyin. Kahvaltıdaki zeytinleri, reçelleri bizzat Hannur Tarhan kendisi yapıyor. Tadacağınız diğer lezzetleri de evrensel damak zevklerine sahip olan gurme Tarhan çifti, özenle seçtiklerini sunuyor. Fiyatlara gelirsek;

Bodrum'a göre oldukça uygun fiyatlarla Espavo'da keyifli saatler geçirebilirsiniz. Bira 6 TL'den başlıyor. Kahvaltı ise 20 TL. Özel menüleri de uygun olan Espavo'ya Bodrum'dan ayrılmadan önce mutlaka gitmelisiniz.

AdminAdmin