Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 21-07-2014 16:37

BAŞKAN AYDIN, BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN AYDIN, BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Aydın'ın ilk durağı Karşıyaka mevkii oldu. Yeni Karşıyaka Köprüsü boyunca Kızılırmak kıyısından uzanacak sahil şeridi yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aydın, çukur alanlara yapılan dolgu çalışması hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Fen İşleri Müdürü Ali Zorlu'dan bilgiler aldı.

Dolgu çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Aydın, bayram sonrası her iki taraftan da dolgu çalışmalarını yürütüp Ekim ayı sonlarında tamamlamayı planladıklarını ifade ederek çalışmalar sonunda Kızılırmak güney sahil yolunun da bir bölümünün tamamlanacağını kaydetti.

Üniversite ve İşhan bölgesine kadar yolun uzanacağını vurgulayan Başkan Aydın, Kızılırmak Projesi dahilinde sürdürülen bir çalışma olduğunun altını çizerek diğer sosyal donatılar ve peyzaj projelerinin de hazırlandığını söyledi.

Buradan sonra Alibaba Mahallesi'ne geçen Başkan Aydın, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi'nde sürdürülen yağmur hattı, yol yapım ve asfalt çalışmalarını inceledi.Burada konuşan Alibaba Mahalle Muhtarı Duran Koç, seçimlerin hemen ardından başlatılan çalışmalarla, Alibaba'nın Sivas'a örnek bir caddeye kavuştuğunu ifade ederek, her türlü hizmetin hakkıyla yapıldığını vurguladı.

Bölgeye yapılan genel hizmetlere değinen Başkan Aydın, caddedeki çalışmalarda sona gelindiğini ve yağmur suyu hattının tamamlanmasıyla birlikte, bir de sulama deposu yapılacağını söyleyerek su israfının önlenmesi konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Öte yandan Başkan Aydın, Fatih Mahallesi'nde sürdürülen yol yapım çalışmaları ve Karşıyaka Köprüsü üzerindeki asfalt ve yama çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Gezi ve incelemeler boyunca Başkan Aydın, projelerin planlanan süre zarfından önce tamamlanması yönünde talimat verdi.

AdminAdmin