Spor
Giriş Tarihi : 11-08-2014 20:46

SİVASSPOR'DA KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR

Kulüp başkanvekili Sarılar: "Beklentimiz 10 bin kart satmak.

SİVASSPOR'DA KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR

Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonu iç saha maçları için kombine bilet satışının 13 Ağustos'ta başlayacağını söyledi.

Sarılar, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında VIP, maraton ve kale arkası tribünler için kombine biletleri 13 Ağustos'ta satışa sunacaklarını belirtti.

Fiyatlarda geçen sezona göre indirime gittiklerini ifade eden Sarılar, "VIP 200 TL, maraton 150 TL, kale arkası 50 TL olacak. Fiyatlarda geçen seneye göre ciddi bir indirim yaptık. Yönetim olarak yaptığımız toplantıda Passolig Kart'dan dolayı herhangi bir seyirci kaybına uğramamak, tam aksine seyirci sayımızı artırmak için kombine fiyatlarını düşürdük" dedi.

Kombine bilet alacak kişilerin mutlaka "Passolig Kart" sahibi olması gerektiğini dile getiren Sarılar, Passolig Kart'ı bulunmayan kişilerin statlara alınmayacağını vurguladı.

Hedef 10 bin kombine bileti satmak

Kombine bilet satışlarının 13 Ağustos'ta başlayacağını açıklayan Sarılar, "7 gün boyunca eski kombine bilet sahiplerine satış yapılacak. 20 Ağustos'ta genel satışa geçeceğiz. Beklentimiz 10 bin kart satmak. Fiyatları indirdik, amacımız para değil, seyirci" diye konuştu.

Sarılar, kombine kartların anlaşmalı bazı kredi kartlarıyla 6 taksitle alınabileceğini dile getirdi.

Yapımı devam eden yeni stadın Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine yetişmesinin zor olduğunu da aktaran Sarılar, "Stadın yetişmesi halinde kombinelerin fiyatları aynı şekilde olacak, ayrı bir satış yapmayacağız" ifadesini kullandı.

Toplantıya, Passolig Etkinlik Müdür Yardımcısı Emre Karadenizli de katıldı.

AdminAdmin